Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 26, 2014

ΣΕΒ ΠΡΟΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!

tsiprasseb__article
Γράφει ο Αντίοχος

Παρέμβαση υπέρ της «εθνικής συνεννόησης» κάνει ο ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, όπως μετονομάστηκε ο Σύνδεσμος Ελλήνων βιομηχάνων). Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι η παρέμβαση δεν αφορά την παρούσα φάση, ούτε κάνει λόγο για ανάγκη συναίνεσης, εκλογής προέδρου κ.τ.λ., αλλά θέτει θέματα της επομένης των εκλογών (τις οποίες προφανώς θεωρεί δεδομένες…). Πάρτε μια γεύση:
«Τα κόμματα οφείλουν να κατανοήσουν ότι οι επιχειρήσεις και οι αγορές έχουν ανάγκη από στέρεο έδαφος για να σχεδιάσουν και να επενδύσουν. Ζητούμε από τα κόμματα να συμφωνήσουν στα ....
βασικά στοιχεία μιας εθνικής στρατηγικής για την οικονομία. Ζητούμε από τα κόμματα να δεσμευτούν σε έναν οδικό χάρτη εθνικών πολιτικών στόχων που θα εγγυάται ότι επιχειρήσεις και πολίτες θα δραστηριοποιηθούν σε ένα σταθερό και προβλέψιμο οικονομικό περιβάλλον κατά το 2015. Διανύουμε εποχές μεγάλων αναταράξεων. Η ευρωπαϊκή οικογένεια παρέχει εγγυήσεις γεωπολιτικές και αναπτυξιακές σε μια χώρα με τα χαρακτηριστικά της Ελλάδας. Η ευημερία μας εξαρτάται από την ουσιαστική μεταρρύθμιση του κράτους και της οικονομίας, που μόνο η ευρωπαϊκή προοπτική μπορεί να εξασφαλίσει…».
Πρακτικά, πρόκειται για οδηγία συγκυβέρνησης, που απευθύνεται βεβαίως στις δύο βασικές συνιστώσες του… συνταγματικού τόξου, δηλαδή στη νουδούλα και στον ΣΥΡΙΖΑ. Κι αν χρειαζόταν να της βάλουμε τίτλο, δε θα μπορούσε να είναι άλλος από το «συγκυβερνείστε εσείς για να τα κονομάμε εμείς»!
(ΥΓ): Και κάτι μου λέει, πως έτσι θα γίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών