Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 26, 2014

Έκτακτο ανακοινωθέν-επιστράτευση από το ΔΟΛ: "Έχουμε εκλογές...Μακρυά από τη Χρυσή Αυγή γιατί δεν είναι με τους κλέφτες"!


Προεκλογική ανακοίνωση ΔΟΛ: Ψηφίστε ό,τι θέλετε, εκτός από Χρυσή Αυγή γιατί αυτοί δεν είναι δικοί μας!

s.s.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι άκρως τιμητικό να έχουμε απέναντί μας τους δοσίλογους του 40', τους κλέφτες του 99' και τους μνημονιολάγνους του 2010. Σε αυτή τη μάχη θα τους συντρίψουμε γιατί μαζί μας έχουμε τους τίμιους και τους αγωνιστές και όχι τους αισχρούς και του δημαγωγούς.

Πλησιάζουν με βήμα γοργή οι εκλογές και οι «νταβατζήδες», όπως έλεγε ο Καραμανλής, αρχίσανε να δίνουνε «γραμμή», ώστε να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους, μέσα από την εκλογική διαδικασία. Η προσπάθεια αυτή είναι πραγματικά πολυεπίπεδη, αφού δεν εξαντλείται στα στημένα λασπολογικά δημοσιεύματα, αλλά προχωράει σε ψεύτικες δημοσκοπήσεις, διαρροές από «παλιούς κοινοβουλευτικούς» και άλλες ποικιλόμορφες μεθοδεύσεις εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Το σκοπούμενο προφανές, αφού το πολιτικό σύστημα έχει χαρίσει χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων στις συστημικές εφημερίδες και τα κανάλια, ενώ παραλλήλως τροφοδοτεί αφειδώς με....
δημόσια έργα – επίσης αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ – την εργοδοσία των συγκεκριμένων ΜΜΕ. Όλα αυτά βέβαια φέρνουν κατά νου την πρωτοφανή δήλωση του προέδρου της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτη Νικολούδη, ο οποίος είχε πει:
«Αυτοί οι εγκληματίες δεν έχουν καλάσνικοφ και μάσκες, άλλα ΜΜΕ. Καθένας απ´ αυτούς ή είχε δικό του ΜΜΕ - εφημερίδα ή κανάλι - ή είχε μισθώσεις ΜΜΕ. Παντού υπάρχει διαφθορά και παντού υπάρχει διαπλοκή. Όσον αφορά τη διαπλοκή στις άλλες χώρες το τρίγωνο είναι οικονομική ελίτ, πολιτική ελίτ και ΜΜΕ. Εδώ είναι ανάποδα: οικονομική ελίτ, ΜΜΕ και τρίτη η πολιτική ελίτ. Τα πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής παίζουν μειωμένο ρόλο. Τα πολιτικά πρόσωπα παίζουν τριτεύοντα ρόλο στη διαπλοκή»
Διαβάζουμε τώρα το κύριο άρθρο της ναυαγημένης «ναυαρχίδας» του ΔΟΛ, «Το Βήμα», που έχει εξυπηρετήσει διαχρονικά τις κατοχικές δυνάμεις που λυμαίνονται τον τόπο, κάποτε με το όνομα «Ελεύθερο Βήμα» και τις τελευταίες δεκαετίες με τον τίτλο «Το Βήμα»:
«Δεν χωρά στη δημοκρατία η Χρυσή Αυγή
Η λιτή αλλά και κατηγορηματική δήλωση του κ.Δήμα ότι δεν θα δεχθεί να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας με τις ψήφους των χρυσαυγιτών αποτρέπει με τον πιο καθαρό τρόπο την πιθανότητα  να καταστεί το νεοναζιστικό αυτό μόρφωμα ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής.
Το ενδεχόμενο αυτό θα μπορούσε βέβαια να είχε αποκλειστεί εξαρχής, αν οι πολιτικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου, είχαν επιδιώξει στοιχειώδη διάθεση συνεννόησης, έστω και για αυτό μόνο το ενδεχόμενο. Να είχαν αποφασίσει δηλαδή εκ των προτέρων, με σεβασμό της συνταγματικής πρόβλεψης, για την ελάχιστη πλειοψηφία που χρειάζεται για να εκλεγεί Πρόεδρος, ότι δεν θα επέτρεπαν στη Χρυσή Αυγή, να καθορίσει τις εξελίξεις προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση.
Έστω και τώρα με τη δέσμευση του κ. Δήμα, η προσβολή αυτής του δημοκρατικού πολιτεύματος αποφεύγεται. Η υποχρέωση όμως των πολιτικών δυνάμεων να απομονώσουν πολιτικά τη Χρυσή Αυγή παραμένει. Όπως παραμένει  και η υποχρέωση των πολιτών που επένδυσαν την οργή και την απογοήτευση τους στους υπονομευτές της δημοκρατίας, να  ξανασκεφτούν με ωριμότερο τρόπο και μεγαλύτερη σύνεση τις επιλογές τους.
Θα είναι τραγικό για τη χώρα αν το κλίμα ακραίας πόλωσης που φαίνεται ότι  θα κυριαρχεί στο επόμενο διάστημα ,δημιουργήσει το υπόβαθρο για να ανασυνταχθούν και πάλι οι ακραίες αντιδημοκρατικές δυνάμεις που επενδύουν στην απαξίωση της πολιτικής και της δημοκρατίας.
Η κοινωνία, η οικονομία, η χώρα συνολικά μετά την περιπέτεια των τελευταίων χρόνων, έχει ανάγκη να βγει από αυτό το κλίμα της απαξίωσης, της χωρίς όρια πολιτικής αντιπαράθεσης, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις και τα μεγάλα προβλήματα που έχει ακόμα μπροστά της. Είτε εκλεγεί Πρόεδρος, είτε οδηγηθούμε σε εκλογές οι πολιτικές δυνάμεις καταρχήν, αλλά και οι πολίτες έχουν ευθύνη και υποχρέωση να αποδείξουν ότι δεν έχει χαθεί η λογική σε αυτόν τον τόπο, ότι το κοινό συμφέρον  προηγείται των ατομικών ή κομματικών επιδιώξεων.»
Το εν λόγω κύριο άρθρο της εφημερίδας, βεβαίως έχει ένα πολύ σαφές μήνυμα προς τους αναγνώστες της. Μόνο η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι αντισυστημική ψήφος και «ξορκίζεται» μετά βδελυγμίας και τρόμου από τους απανταχού συστημικούς με τις χαριστικές τροπολογίες, τα ξεγραμμένα χρέη εκατομμυρίων, τα δημόσια έργα, τα διόδια και τα κανάλια της διαπλοκής. Μόνο η ψήφος της Χρυσής Αυγής μπορεί να φέρει την πραγματική Κάθαρση και την αναγέννηση της Ελλάδος.
Αλήθεια, όμως, κάποια βασικά ερωτήματα:
  1. Γιατί δεν έγινε ανάλογη κινητοποίηση από τον ΔΟΛ όταν ψήφισαν τον ΠτΔ οι Μπούκουρας – Αλεξόπουλος;
  2. Η ψήφος στο ΚΚΕ που διατρανώνει την αντίθεσή του στο πολίτευμα, είναι... δημοκρατική ψήφος;
  3. Η ψήφος στη ΝΔ που οργάνωσε ολόκληρη «παράγκα» κατάλυσης του πολιτεύματος είναι... δημοκρατική ψήφος;
Ας γράψουν ό,τι θέλουν! Η Χρυσή Αυγή μετά τις εκλογές θα είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με διψήφια ποσοστά ό,τι και αν κάνουν. Έχουν πέσει σε πλήρη ανυποληψία και οι πολίτες τους έχουν γυρίσει την πλάτη, αγκαλιάζοντας την Χρυσή Αυγή ως την μόνη αυθεντική πολιτική δύναμη που θέλει η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες! Καλύτερα, λοιπόν, να ετοιμάζουν από τώρα τα εξώφυλλα – θρήνος της ημέρας μετά τις εκλογές, την επαύριο της χρυσαυγίτικης Νίκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών