Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι στήνονται οι μαϊμού δημοσκοπήσεις! - ΒΙΝΤΕΟ

Στο τηλεφωνικό κέντρο των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής, έφτασε η παρακάτω καταγγελία η οποία αποκαλύπτει σε όλο της το βάθος τη μεθόδευση των εταιρειών δημοσκοπήσεων προκειμένου να επιτύχουν τα προσδοκώμενα προς αυτούς αποτελέσματα, ήτοι να τα μαγειρέψουν, ώστε να ικανοποιηθεί ο πελάτης-κόμμα, που πλήρωσε για την διεξαγωγή της έρευνας.
Εντούτοις, η μέθοδος που ακολουθείται και αποκαλύπτεται κατωτέρω, κρίνεται ως κάθε άλλο παρά επιστημονική. Τουναντίον, επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες του Λαικού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και ανεξάρτητων φωνών από το δημοσιογραφικό και επιστημονικό κόσμο, που χλευάζουν τα κίβδηλα αποτελέσματα των δήθεν «ερευνών».
Η καταγγελία προς τη Χρυσή Αυγή έγινε από γυναίκα, η οποία ζει στα....
Επτάνησα και συγκεκριμένα στη Λευκάδα και έχει ως εξής: η συγκεκριμένη κυρία δέχτηκε τηλεφώνημα από γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων, η οποία διεξήγαγε δημοσκοπική έρευνα στην οποία η κυρία δέχτηκε να συμμετάσχει.
Στην ερώτηση «τι ψηφίσατε στις προηγούμενες εθνικές εκλογές;» η καταγγέλλουσα απάντησε «Νέα Δημοκρατία». Προτού της θέσουν την επόμενη ερώτηση, οι «επιστήμονες» της δημοσκοπικής εταιρείας της έκαναν την ακόλουθη επισήμανση/διασαφήνιση: «η επόμενη ερώτηση αφορά το ποιο κόμμα προτίθεστε να ψηφίσετε στις επόμενες εθνικές εκλογές. Να ξέρετε πως αν απαντήσετε Χρυσή Αυγή, η πρόθεσή σας δεν θα καταγραφεί»!
Εξοργισμένη η γυναίκα απάντησε πως θα ψηφίσει οπωσδήποτε Χρυσή Αυγή, οπότε οι «επιστήμονες των αντικειμενικών μετρήσεων τάσης» της έκλεισαν το τηλέφωνο. Προφανώς, η εταιρεία δημοσκοπήσεων είτε θα αγνοήσει εντελώς την πρόθεση ψήφου της γυναίκας, είτε θα εντάξει τη συνειδητή απάντηση «Χρυσή Αυγή», στους αναποφάσιστους/δεν ξέρω-δεν απαντώ.
Κατ' αυτό τον τρόπο διεξάγουν οι απατεώνες τις δημοσκοπικές έρευνες κατ' εντολή των κομμάτων της σαπίλας και της διαφθοράς, είτε των κρατικοδίαιτων φυλλάδων και τσοντοκάναλων της διαπλοκής. Γι' αυτό ακριβώς παρουσιάζονται όλες ανεξαιρέτως οι δημοσκοπικές «έρευνες» με ποσοστά αναποφάσιστων από 10% και πάνω. Διότι εντός αυτού του ποσοστού όπου αναμφισβήτητα βρίσκονται και άνθρωποι που δεν έχουν αποφασίσει, εντάσσονται και εκατοντάδες συμπατριώτες μας που εκδήλωσαν με θάρρος την πρόθεσή τους να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Με αυτόν τον τρόπο επίσης εκμηδενίζεται η τεράστια διαρροή από την ψοφοδεξιά προς την Χρυσή Αυγή!
Η καταγγελία της εξοργισμένης με τις πρακτικές των απατεώνων κυρίας, έρχεται σε απόλυτη σύμπλευση με τις παλαιότερες δηλώσεις γνωστού δημοσκόπου ο οποίος ανήκει στο χώρο της Αριστεράς, ο οποίος είχε δηλώσει πως ελάχιστοι δέχονται να απαντήσουν στα ερωτήματα των ερευνών των εταιρειών. Στην πραγματικότητα, στους πολλούς που δεν απαντούν, συγκαταλέγονται και εκείνοι που απάντησαν Χρυσή Αυγή!
Αυτό βεβαίως δεν θα μπορούσε να το πει δημοσίως ο εν λόγω δημοσκόπος, διότι ακόμη κι αν το επιθυμούσε, η δήλωσή του δεν θα έπαιζε ποτέ. Εκείνο όμως που έπαιξε είναι η ρητή του θέση πως τρία κόμματα είναι σίγουρο πως θα βρίσκονται στην επόμενη Βουλή: ο Σύριζα, η ΝΔ και μια πανίσχυρη Χρυσή Αυγή!
Προς τον Ελληνικό Λαό λοιπόν: περιμένετε έστω και ένα ψήγμα αλήθειας στις υποτιθέμενες μετρήσεις τάσης των απατεώνων που δεν έπαιξαν ούτε δευτερόλεπτο από το ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο Σαμαράς καταλύει το Σύνταγμα μέσω ωμής παρέμβασης στη δικαστική εξουσία προκειμένου η τελευταία να γ@@@σει (κατά την έκφραση του ίδιου του δικτάτορα) τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής;

Γκρεμίστε τη Δικτατορία των διεφθαρμένων - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

2 σχόλια:

  1. Οπότε αυτό μ' επιβεβαίωσε ότι εμείς είμαστε πάνω από 30% ως Χρυσή Αυγή. Όλος ο Έλλαος τους σιχάθηκε και θα τους κυνηγήσει όπου κι αν βρίσκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιπροσωπους...σε ολα τα εκλογικα τμηματα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών