Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12, 2014

ΠΕΡΙ ΣΕΝΑΡΙΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ…

VOULI_EKLOGES
Γράφει ο Αντίοχος

Τις τελευταίες ώρες, κρυφο-παπαγαλάκια της Συγγρού κυκλοφορούν διάφορα σενάρια. Βεβαίως, ο… πεινασμένος έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται καρβέλια, αλλά εμείς σας τα μεταφέρουμε:
Σενάριο 1ο: Ο Σαμαράς λέει και ξαναλέει ότι ο Δήμας θα είναι υποψήφιος και στις τρεις ψηφοφορίες. Αν όμως ο Δήμας αποσυρθεί μετά τη δεύτερη ψηφοφορία τι γίνεται; Δε στέκει το σενάριο. Διότι, ο Σαμαράς σίγουρα γνώριζε εκ των προτέρων ότι ο Δήμας δεν τραβάει, αλλά δεν εύρισκε άλλον πρόθυμο να στραπατσαριστεί. Αν είχε κρυφό άσσο στο μανίκι του τον… Σούπερμαν, γιατί δεν τον έβγαζε από την αρχή να τελειώνουμε;
Σενάριο 2ο: Με πρόσχημα το…
κατεπείγον της «διαπραγμάτευσης» με την τρόικα, υποχρέωση του Σαμαρά σε παραίτηση, σχηματισμός κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας» και εκλογή προέδρου –όχι του Δήμα- με τις ψήφους των γνωστών προθύμων της ΔΗΜΑΡ (τέως και νυν, που όμως έκαναν πίσω μόλις άκουσαν το όνομα του Δήμα), του Ανδρουλάκη και των 4-5 «περίεργους» του κόμματος Καμμένου, στους οποίους έκανε αναφορά ο Μελάς. Δύσκολο να κάτσει το σενάριο. Διότι, ο φον Αντωνάκης δεν παραιτείται ούτε με… σφαίρες!
Σενάριο 3ο: Την… τελευταία ώρα τα βρίσκουν ο φον Αντωνάκης με τον mister Tsipra, εκλέγουν από κοινού πρόεδρο και ορίζεται ημερομηνία προώρων εκλογών μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα (κατά προτίμηση στα μέσα Ιουνίου 2015, οπότε η συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων κλείνει τριετία). Κι αυτό δύσκολο, για δύο λόγους. Πρώτον, σιγά να μην τηρήσει την υπόσχεσή του ο φον Αντωνάκης. Λίγο καιρό πριν θα επικαλεστεί σοβαρούς… εθνικούς λόγους που επιβάλλουν να κλείσει… τετραετία. Και δεύτερον, αν δεχτεί κάτι τέτοιο ο ΣΥΡΙΖΑ, θα επιστρέψει στο 4%.
Όπως καταλαβαίνετε, όλα του γάμου δύσκολα, κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο φον Αντωνάκης και η… τρελοπαρέα του, μετράνε μέρες!
(ΥΓ): 13 και σήμερα μείνανε, Αντωνάκη μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών