Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 02, 2014

Είναι βέβαιο...Πάμε σε εκλογές! Ο Μπαλτάκος κάνει κόμμα μπας και κόψει ψήφους το σύστημα από τη Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Τα ΜΜΕ το.. προλόγιζαν και το διαφήμιζαν πολύ καιρό πριν και τώρα ήρθε η ώρα να εμφανιστεί.
Ο επί δεκαετίες πιο σημαντικός σύμβουλος του Σαμαρά και ο άνθρωπος που ομολόγησε την πολιτική σκευωρία και δίωξη της Χρυσής Αυγής έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως πολιτικός αρχηγός κόμματος...

Ο Τάκης Μπαλτάκος λοιπόν, που ομολόγησε επίσης ότι ο Ντογιάκος είναι υποχείριο και ενεργούμενος του Σαμαρά, έδωσε συνέντευξη στο κανάλι του Βαρδινογιάννη (Star) παρουσιάζοντας το κόμμα του που φέρει την ονομασία "ρίζες".

Και μπορεί να λέει στην αρχή του βίντεο ότι σκοπός είναι να αποτρέψει ψηφοφόρους να πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια ομολογεί...."Στα δεξιά της ΝΔ είναι το πρόβλημα...Η Χρυσή Αυγή πήρε.....
ένα πολύ υψηλό ποσοστό. Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να τους προσεγγίσουμε".

Παραδέχεται λοιπόν αυτό που καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής.
Το κόμμα του, που όπως λέει "θα δούμε αναλόγως τις συγκυρίες αν θα γίνει πολιτική... πράξη", σκοπεύει να αντλήσει ψήφους από τους.... Εθνικιστές και "κλείνει το μάτι" στο Σαμαρά καθώς όπως δηλώνει "εμείς ακόμη μιλάμε με τα... μάτια. Η σχέση μας δε χάθηκε ποτέ".

Στα παραπάνω συνηγορεί και η Τσαπανίδου που του εξηγεί εμμέσως ότι στα δεξιά "δεν υπάρχει κανείς πλην της Χρυσής Αυγής", 'καρφώντας', άθελά της, τον στόχο του κόμματος.

Αν μετά από όλα αυτά δεν καταλαβαίνει κάποιος ότι ο μόνος λόγος της δημιουργίας του κόμματος του Μπαλτάκου είναι για να αποτραπεί η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής και να γίνει "Καμμένος" στη θέση του.....καμμένου, τότε καλύτερα να περιμένουν και την επόμενη συνέντευξη που θα είναι είτε στο "Βήμα της Κυριακής", είτε στο "Mega".

Να μην ανησυχεί όμως ο Μπαλτάκος στη Χρυσή Αυγή υπάρχουν αρκετοί....αγρότες και γεωργοί και προσέχουν αρκετά τη σοδειά!

1 σχόλιο:

  1. Ότι και να κάμουν δεν πρόκειται να πάρουν τίποτα από την Χρυσή Αυγή. Όλοι έχουν συνείδησις και προτιμούν την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών