Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 02, 2014

Η εκδίκηση του... ΓΑΠ... Έτσι θα ρίξει ο Jeffrey το Σαμαρά!


Κίνηση ματ ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες φιλοπασοκικών μέσων ο πρώην πρωθυπουργός Τζέφρυ Παπανδρέου, κατά την ψήφιση του Προϋπολογισμού στη Βουλή.
Σύμφωνα με αυτές, οι υπό την επιρροή Παπανδρέου βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προτίθενται να ψηφίσουν μεν τον προϋπολογισμό, να καταψηφίσουν δε την τροπολογία η οποία πρόκειται να προστεθεί και θα αφορά τη νέα συμφωνία που θα συνοδεύει την αξιολόγηση της Τρόικας.
Πέντε με έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σχεδιάζουν να καταψηφίσουν την τροπολογία με τα νέα μέτρα, η οποία αναμένεται να.....
ενταχθείς ε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης. Όπερ σημαίνει, πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά πέφτει.
Εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε ένα είναι σίγουρο: οι διεθνείς δανειστές είναι απολύτως σίγουροι πως ο Τσίπρας και ο Σύριζα είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν ακόμη πιο αποτελεσματικά τα συμφέροντα των τοκογλύφων, οπότε δεν χρειάζεται να χάνουν χρόνο διατηρώντας στην εξουσία την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Θα την ρίξουν το ίδιο ταχύτατα όπως την σχημάτισαν και δίνοντας στον επίσης υποτακτικό τους Τζέφρυ Παπανδρέου την χαρά να πάρει εκδίκηση από εκείνους που τον ξεγέλασαν το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών