Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 02, 2014

ΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΨΩΡΙΑΡΗ; ΤΟ… TATOO ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ


Ο άρτι ανακηρυχθείς επίτιμος δημότης Ναυπλίου και πάσης Αργολίδας, αφού διαπίστωσε την αγάπη των πολιτών,  οι οποίοι την εκδήλωσαν με ιαχές πολεμικές και… ανοιχτές παλάμες στο πρόσωπό του, εξαντλώντας όλα τα οπωροφόρα και κηπευτικά της περιοχής, απογοητευμένος, προσπάθησε να διασκεδάσει την κατάθλιψη  ασχολούμενος με ένα προσφιλές του θέμα για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης: φυσικά με τα tatoo του Ηλία Κασιδιάρη. Με εντολή Σαμαρά οι φυλλάδες της παραπληροφόρησης για πολλοστή φορά αφιέρωσαν στήλες ολόκληρες καθώς και την απαραίτητη φωτογραφία του Κασιδιάρη,  προς ….τέρψιν  του φιλοθεάμονος κοινού, που σ’ αυτή τη χώρα της «ευνομίας παντού» και ευδαιμονίας που ζει, άλλα προβλήματα δεν έχει και έχει πάρει εργολαβία τα επίκτητα σωματικά σημάδια του Ηλία που ομολογουμένως  προσδίδουν μια  …brutal εσάνς στην ούτως ή άλλως γοητευτικότατη εμφάνισή του.

Στη χώρα λοιπόν της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης του φοροφυγά Μπάμπη, του προαχθέντα Παναθηναϊκάκια και της λοιπής παράγκας τους, όπου οι πολίτες φυλακίζονται ακόμη και για ένα ευτελές χρέος προς την εφορία, τη στιγμή που τα μεγαλολαμόγια φοροδιαφεύγουν συστηματικά με τις ευλογίες των συγκυβερνώντων και απομυζούν το δημόσιο καταληστεύοντάς το με ποικίλους τρόπους, ο απλός πολίτης μαθαίνει...
πώς ο… παλιοχαρακτήρας είναι ποινικά κολάσιμος και οδηγεί σε προφυλάκιση, ιδιαιτέρως δε αν συνοδεύεται και από αρχαιοελληνικά τατουάζ στο μπράτσο, όπως του Ηλία Κασιδιάρη, του οποίου ο πολιτικός λόγος είναι ιδιαιτέρως εύστοχος και αποτελεσματικός, περισσότερο και από την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα δια την «εκτέλεσιν» …μπεκατσών και λοιπών πτηνών. Η φίμωσή του επομένως, δια της προφυλακίσεως , κρίθηκε περισσότερο και από αναγκαία, λόγω της εξαιρετικής δημοφιλίας του.

Λαμβάνοντας γνώση και οι υπόλοιποι τριτοκοσμικοί λαοί όλων αυτών των ιλαροτραγικών γεγονότων που συμβαίνουν εδώ καθώς και του θλιβερού τσίρκουλου της μνημονιακής συγκυβέρνησης,  επέλεξαν προς μεγάλη χαρά του …ατρόμητου «Πάκη»,  την πατρίδα μας για την διαβίωσή τους, στην οποία καταφθάνουν κατά χιλιάδες με κάθε πρόσφορο σε αυτούς τρόπο, εξασφαλίζοντας δωρεάν φαγητό, περίθαλψη και στέγη με ψύξη – θέρμανση, προσφορά του Δένδια. Είδαν ότι …γ@μπιπ@@@, πλακώσανε και οι …”ρομά!!!

Ατυχής αυτόχθων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών