Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 06, 2015

ΠΑΣΟΚ:"Δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες, μόνο πρόσφυγες...Να τους δώσουμε σε όλους άσυλο...Μόνο η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει το αντίθετο"

Προσφάτως ο Σαμαράς είχε την ευκαιρία για τελευταία φορά να περιοδεύσει στον Έβρο ως Πρωθυπουργός. Κοντά στα σύνορα με την Τουρκία έκανε δηλώσεις στις οποίες "καταδίκαζε" την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για διάθεση ασύλου και ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες.
(Παρέλειψε βέβαια να πει ότι είχε φροντίσει πρώτα ο ίδιος να κάνει πράξη την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες, καθώς αυτός έδωσε άσυλο και ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες και τους "πρόσφυγες")

Με αφορμή λοιπόν αυτές τις δηλώσεις του το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου (ζήτημα αν θα πάρει 2% στον Έβρο), η Αλ Σάλεχ για την ακρίβεια,  εξέδωσε μια ανακοίνωση κατατοπιστικότατη του τρόπου σκέψης του καθεστώτος στην οποία τονιζόταν συνοπτικά τα εξής:
- Δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες
- Στους πρόσφυγες πρέπει άμεσα να δίνουμε άσυλο....(και ιθαγένεια;)
- Πρέπει ελεύθερα όλοι οι ....
λαθρομετανάστες να εισέρχονται στην Ελλάδα
- και οι πολιτικές αποπομπής των λαθρομεταναστών και αποτροπής να εισέλθουν στη χώρα μας είναι θέση μόνο της Χρυσής Αυγής.

Αναλυτικά:
"...δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες. Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζει όλους, όσοι εισέρχονται παράτυπα στο έδαφός της. Οι ξεριζωμένοι από την Συρία και τις άλλες εμπόλεμες περιοχές πρέπει να έχουν πρόσβαση στις διαδικασίες ασύλου και να αντιμετωπίζονται ως πρόσφυγες. Η Ελλάδα είναι κράτος μέλος της ΕΕ και ως τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπίζει την ηθική και νομική υποχρέωσή του απέναντι σε αυτούς που δικαιούνται τη διεθνή προστασία του ασύλου... Αυτό τον «πολιτικό» χώρο άλλωστε τον έχουν καταλάβει ήδη η Χρυσή Αυγή και άλλες ομάδες"

Οπότε η Αλ Σάλεχ και ο Βενιζέλος συμφωνούν ότι το "συνταγματικό τόξο" είναι υπέρ της δημιουργίας μιας χώρας - παροικίας λαθρομεταναστών, και η μόνη δύναμη Αντίστασης είναι η Χρυσή Αυγή..

Καλή ψήφο!

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ , ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 80 ΜΕ 90 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ . ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών