Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2015

Διευθυντής "ΒΗΜΑΤΟΣ": "Η Χρυσή Αυγή διεκδικεί την τρίτη θέση γιατί διαθέτει σκληρούς και αμετάπιστους υποστηρικτές"

Γράφει ο Αντίοχος

Τις εκτιμήσεις του για τα αποτελέσματα των εκλογών κάνει ο διευθυντής του καθεστωτικού Βήματος, σε άρθρο του με τίτλο «Πρωτιές, ανταγωνισμοί και θύματα των εκλογών-
Οι δυνάμεις και οι συσχετισμοί δύο εβδομάδες πριν ανοίξουν οι κάλπες». Και βέβαια, οι εκτιμήσεις αυτές γίνονται εκ του ασφαλούς, γιατί ο εν λόγω έχει πρόσβαση σε μυστικές δημοσκοπήσεις. Ιδού οι εκτιμήσεις του για τους τρεις πρώτους:
«Έως αυτή την ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί την πρωτιά στις δημοσκοπήσεις και μπορεί να πει κανείς ότι έχει απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Νέα Δημοκρατία.
Ο κ. Σαμαράς παλεύει με νύχια και με δόντια να....
καλύψει τη διαφορά, βελτίωσε είναι αλήθεια την επίδοσή του, αλλά ακόμη τρέχει ασθμαίνων πίσω από τον κ. Τσίπρα. Θα είναι άθλος για τον κ. Σαμαρά αν καταφέρει να αντιστρέψει τις τάσεις στις λίγες εβδομάδες που απομένουν.
Οι επόμενες μέρες θα είναι πολιτικά σκληρές και χωρίς αμφιβολία ο ανταγωνισμός των δύο θα πιέσει μέχρι συνθλίψεως τις μικρότερες πολιτικές δυνάμεις.
Η Χρυσή Αυγή παρ’ ότι η ηγεσία της βρίσκεται στη φυλακή διεκδικεί την τρίτη θέση, καθώς διαθέτει σκληρούς και αμετάπειστους υποστηρικτές».
Και ο νοών νοείτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών