Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2015

Τα διψήφια ποσοστά της Χρυσής Αυγής, η λαθρομετανάστευση και ένα tweet της Ντόρας

Γράφει ο Αινείας

Καθημερινά δημοσκοπικές εταιρείες, και διαφημιστικές/ερευνών επιτελούν τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις με σκοπό να καταγράφουν την τάση του εκλογικού κόμματος καθημερινά για λογαριασμό κομμάτων - πρεσβειών - στοών.

Μετά το μακελειό από τους τζιχαντιστές στη Γαλλία, και σε συνδυασμό με την άθλια παρουσία του Σαμαρά στον Έβρο που μίλησε για τους λαθρομετανάστες, για την κοινή γνώμη το κριτήριο επιλογής στις εθνικές εκλογές μετατοπίστηκε από την "οικονομία" στη..."λαθρομετανάστευση".
Ένα τέτοιο ενδεχόμενο σύμφωνε με αποκλειστικές πληροφορίες "τρέλανε" τους δημοσκόπους που είδαν μια εκλογική εκτίναξη της Χρυσής Αυγής σε ποσοστά....διψήφια - χωρίς την αναγωγή!!!!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι σε περιοχές που πλήττονται από τη λαθρομετανάστευση. Υπόλοιπο Αττικής, Α' Αθήνας, Έβρος κτλ η Χρυσή Αυγή σημειώνει ποσοστά που τείνουν να προσεγγίζουν το ποσοστό της ΝΔ και να την απειλούν!!!
Οργισμένοι "δεξιοί" που βλέπουν την πιθανότητα να συμβεί και στην Ελλάδα ότι και στη Γαλλία αναφανδόν στηρίζουν Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές.

Αυτός ήταν και ο λόγος της παρέμβασης μέσω twitter της Μπακογιάννη που....
ζητούσε να "επιστρέψουν οι ψηφοφόροι που πήγαν στη Χρυσή Αυγή λόγω της αντιμετώπισης του ζητήματος της λαθρομετανάστευσης.."

Και φυσικά δεν το έκανε η Ντόρα από την καλή της την καρδιά, για να βοηθηθεί ο....Σαμαράς και η ΝΔ. Για να σώσει το "τομάρι" της το έκανε καθώς πολιτεύεται στην Α' Αθήνας, περιοχή που έχει πληγεί από τα "καλά" της λαθρομετανάστευσης, και είναι πολύ πιθανόν η ΝΔ να εκλέξει δύο βουλευτές λόγω αύξησης του ποσοστού της Χρυσής Αυγής. Όπερ και σημαίνει ότι η θέση της στην επόμενη Βουλή είναι επισφαλής...

Για αυτό και παρακαλά για....μετριοπάθεια και ψήφους πρώην ΝΔμοκρατών που πάνε μαζικά στη Χρυσή Αυγή!

1 σχόλιο:

  1. Τα θελες και τα παθες, εβραία. Φάε πολυπολιτισμό κι εξαφανίσου δίχως τα υπάρχοντα σου, γιατί εκεί που θα πας δεν θα τα χρειαστείς. Το ίδιο θα πάθει κι όλο το σόι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών