Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2015

Οι τζιχαντιστές ήρθαν και στην Ελλάδα και απειλούν μέσω συνθημάτων.... Εθνική Αντίσταση με ψήφο στη Χρυσή Αυγή!


Ανοιχτές απειλές από τζιχαντιστές στην Ανατολική Αττικήσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα συνθήματα είναι προάγγελος της μελλοντικής προσπάθειας επιβολής με βία και όπλα της κοινωνικοθρησκευτικής ταυτότητας των αιμοδιψών μουσουλμάνων. Στηρίξτε τη μοναδική πολιτική Δύναμη που μπορεί να εκδιώξει τους τζιχαντιστές που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα με την παρότρυνση της ΝΔ που τους δίνει άσυλο και ιθαγένεια... Κάτι που θα συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό και θα χρειαστεί ένα αντίβαρο στις συνειδητές προσπάθειες εξόντωσης του Έθνους μας.

Aνοιχτά απειλούν οι ισλαμιστές στην Ανατολική Αττική. Συνθήματα όπως "θάνατος στους άπιστους" και σχετικού περιεχομένου με κωδικούς και σύμβολα, γραμμένα σε τοίχους,  μάντρες, γήπεδα, κτίρια δήμων της.....
Ανατολικής Αττικής.

Η Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής, ως οργανικό μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή,  δεν έχει παύσει στιγμή να προειδοποιεί, να αποκαλύπτει και να ενημερώνει για τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύουν οι χιλιάδες των παράνομων τριτοκοσμικών ισλαμιστών, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τον κάμπο των Μεσογείων και την Ανατολική Αττική.
Ένα πάλαι ποτέ μεγάλο ευρωπαϊκό έθνος, η απερίσκεπτη, φιλελευθεριάζουσα Γαλλία, ψυχορραγεί μπλεγμένη στα δίχτυα της μαύρης ισλαμιστικής αράχνης, μετρώντας καθημερινά θύματα της μανίας χρηματοδοτούμενων και εξοπλιζόμενων από τους αμερικανοσιωνιστές τζιχαντιστών.
Η προδοτική Νέα Δημοκρατία παραδίδει στην, προσκυνημένη στον ισλαμισμό, αριστερά σύνορα και Πατρίδα σε κατάσταση τρισχειρότερη όσον αφορά τον αποθρασυμένο εποικιστικό συρφετό που καθημερινά εισβάλλει από ξηράς και θαλάσσης!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός οργανισμός, ο οποίος από 30ετίας, από την χρονική στιγμή της ίδρυσής του, είχε μία, σαφή, αταλάντευτη και κάθετη θέση στο θέμα των λαθρομεταναστών.
Θέση η οποία αποτυπώνεται στο σημείο 11. των Θέσεων του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών:
11. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ. ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ
Οφείλουν λοιπόν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 να αναδείξουν ενισχυμένο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για να μην αφεθεί ανυπεράσπιστη η Ελλάδα βορά και θήραμα στις θηριώδεις ορέξεις των ανθρωποειδών. Το οφείλουν στους αγέννητους και τους νεκρούς μας! Το οφείλουν στα παιδιά τους!

Για οριστική απαλλαγή από το άγος της λαθρομετανάστευσης η επιλογή Χρυσή Αυγή είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Είναι η μοναδική Εθνικά υπεύθυνη επιλογή για να διασφαλιστεί η συνέχιση της ύπαρξης του Ελληνικού Γένους!

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών