Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 02, 2015

Τελειώνει η σκευωρία.. Οι εφέτες του Δικαστικού Συμβουλίου έτοιμοι να καταψηφίσουν την πρόταση του "Παναθηναϊκάκια" για τη Χρυσή Αυγή!

s.s.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ότι και να κάνουν πάντως. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, ο Χρήστος Παππάς και ο Ι. Λαγός θα είναι ελεύθεροι και θριαμβευτές το Φεβρουάριο..

Kλυδωνισμοί στο τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο που πρόκειται να παραπέμψει σε δίκη τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς δυο εφέτες φέρεται να διαφωνούν «σφόδρα»... με τον ορισμό της «εγκληματικής οργάνωσης» που έχει προσδώσει ο αρμόδιος Εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος στις 700 σελίδες του βουλεύματος που παρέδωσε στις 16 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ότι αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος αν και..... έχει περάσει τόσο διάστημα και ενώ εκπνέει το Μάρτιο η συμπλήρωση του 18μηνου, ανώτατου ορίου προφυλάκισης, το Δικαστικό Συμβούλιο καθυστερεί να εκδώσει την απόφασή του.

Υπέρ της άποψης Ντογιάκου φέρεται να τάσσεται η γυναίκα πρόεδρος του Δ.Σ στην οποία και νομικοί κύκλοι της αποδίδουν τον χαρακτηρισμό της «αυστηρής», αλλά πολύ διαβασμένης δικαστού. Στον αντίποδα οι ίδιοι κύκλοι χαρακτηρίζουν ως «δίκαιο» τον εφέτη που φέρεται να διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις για το βαρύ κατηγορητήριο σε βάρος Βουλευτών της Χ.Α. Ο τελευταίος μάλιστα φέρεται να είναι και ο εισηγητής του Δ.Σ και ο λόγος του ως εφέτης έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στην οδό Λουκάρεως.

Ο … κλήρος έτσι πέφτει στο τρίτο μέλος του Δ.Σ για να διαπιστωθεί για το κατά που θα γείρει η πλάστιγγα και με τι κατηγορίες θα οδηγηθεί σε δίκη ο καθένας ξεχωριστά από τους Βουλευτές της Χ.Α defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών