Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 02, 2015

Spiegel και Financial Times καλωσορίζουν τον Τσίπρα στην "οικογένεια" τους ομολογώντας ότι "θα συνεχίσει την οικονομική πολιτική της Ε.Ε."

Πρωτοχρονιάτικος "μποναμάς" για τον Τσίπρας από το Spiegel.
Το ισχυρότερο και άκρως φιλελεύθερο γερμανικό περιοδικό αφιερώνει το κύριο άρθρο του στον mr. Alexis και τον... αποθεώνει..Ενώ θεωρεί και δεδομένο ότι ο Alexis θα συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική.

«Η Ελλάδα ψηφίζει στις 25 Ιανουαρίου...... Ο Αλέξης Tσίπρας, η νέα φωτεινή φιγούρα της ευρωπαϊκής αριστεράς, δεν είναι τρελός. Δεν ζητά την έξοδο από την ΕΕ, ούτε αμφισβητεί το ευρώ. Απλά θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτή τη βάναυση επιβολή της λιτότητας».

Και μη νομίζετε ότι όλα τα παραπάνω τα γράφει κάποιος απλός αρθρογράφος. Τα γράφει ο γιός του ιδιοκτήτη του Spiegel Jacob Augstein. Αρά απηχούν και την άποψη του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου της Γερμανίας.
Κοινώς λοιπόν ο Τσίπρας είναι ο....
'εκλεκτός' των ανθρώπων που μας καταδίκασαν στη φτώχεια και θα συνεχίσει την ίδια, έστω και με μερικές διαφοροποιήσεις, πολιτική, δεσμευόμενος πλήρως στην Ε.Ε. και το Ευρώ.


Αν στα σχόλια του Spiegel προστεθεί και το άρθρο των Financial Times για τον Τσίπρα μέρος του οποίου παραθέτουμε, γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο "κακός" θεωρείτε ο Τσίπρας για την Ευρώπη και τους διεθνείς τοκογλύφους!

«Καθώς αυτό το σενάριο πλησιάζει με το ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις και τις πρόωρες εκλογές να έχουν προγραμματιστεί για τις 25 Ιανουαρίου, αυτό που θα προκαλέσει μεγαλύτερη εντύπωση μπορεί να είναι η επιτυχία του κόμματος να διαλύσει κάποιους από τους φόβους των επενδυτών. Ο Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, τις τελευταίες εβδομάδες εγκατάλειψε την προηγούμενη δέσμευσή του να «σκίσει» το μνημόνιο και αντιθέτως δίνει έμφαση σε πιο μέτρια βήματα για να αντιμετωπιστεί το χρέος και στη βαθιά δέσμευση στο ευρώ. Πιστεύουμε ότι ο Τσίπρας θα φανεί πιο ρεαλιστής από ότι υποδεικνύει η προηγούμενη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ».


Μετά από όλα τα παραπάνω έχει κάποιος αμφιβολία ποιά είναι η μόνη Εθνική Επιλογή;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών