Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 02, 2015

2015: Η Νίκη μας προσμένει!


2015: Η Νίκη μας προσμένει!

Η Δύση του 2014 συμβολίζει ένα κομβικό σημείο Αγώνων από πλευράς των Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής και πολεμικής από πλευράς της ξενοκρατίας που λυμαίνεται τον τόπο. Ο εν λόγω πόλεμος, τον οποίο ευστόχως χαρακτήριζε ένα «γαλάζιο» ιστολόγιο του «χιλιάρικού» ως «υπέρ υπάρξεως» για τη Νέα Δημοκρατία, έχει περάσει από διάφορες φάσεις από την στιγμή της επίσημης ενάρξεως του, τον Σεπτέμβριο του 2013.
Η Χούντα Σαμαρά προσπάθησε αφιλότιμα να....
φιμώσει την Χρυσή Αυγή, μόνο και μόνο για να λάβει μία ηχηρή απάντηση από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος στις Ευρωεκλογές ανέδειξε την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με 9,4%. Μετά από αυτό το καθεστώς επέλεξε την πλήρη απόκρυψη της δραστηριότητας της Χρυσής Αυγής, με αποκορύφωμα την πλήρη αποσιώπηση του ηχητικού ντοκουμέντου Σαμαρά, το οποίο αποτελεί αδιάψευστη ΑΠΟΔΕΙΞΗ της κυβερνητικής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.
Στην Δύση του 2014 έχουμε ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός για ολάκερο το Ελληνικό Έθνος, την με πάταγο πτώση του Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων, του... ασταθή δικτάτορα Αντώνη Σαμαρά. Τα δείγμα των πραγματικών δημοσκοπήσεων δείχνουν ξεκάθαρα μία νέα χρυσαυγίτικη νίκη, αφού ο Λαϊκός Σύνδεσμος παρά τα αλλεπάλληλα κύματα ποικίλων συστημικών επιθέσεων όχι μόνο αντέχει, αλλά διογκώνεται και σε ποσοστά και ουσιαστικά, αφού συνεχώς νέοι Αγωνιστές πλαισιώνουν τις γραμμές του Λαϊκού Εθνικισμού.
Η Αυγή του 2015 θα ξεκινήσει με μία εκλογική διαδικασία εξαιρετική σημασίας. Από αυτή την εκλογική διαδικασία θα εξαρτηθεί η αναλγησία του πολιτικού συστήματος έναντι του Ελληνικού Λαού. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή συνετέλεσε στην αποκάλυψη πολλών σκανδάλων, είτε απευθείας από τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, είτε εμμέσως υπό τον φόβο της διογκώσεως του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Ευχόμαστε, λοιπόν, καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους Έλληνες. Μία μάχη για την Ελευθερία της Πατρίδος μας κερδήθηκε και πολλές άλλες είναι να έρθουν. Είθε ο καινούργιος χρόνος να βρει την Πατρίδα μας σε καλύτερη μοίρα και με τους Έγκλειστους Συναγωνιστές μας δίπλα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών