Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 25, 2015

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ

Από την κεντρική προεκλογική ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Θεσσαλονίκη

Μου είναι ιδιαίτερη η τιμή που απευθύνομαι στον Λαό της Μακεδονίας μας, για την οποία έπεσαν τόσα παλικάρια. Τι ειρωνεία της τύχης, αυτός ο οποίος έχτισε μια ολόκληρη πολιτική καριέρα πάνω στο όνομα της Μακεδονίας, να είναι αυτός που σήμερα, ως πρωθυπουργός, αποδέχεται ονομασία των Σκοπίων ως «Μακεδονία».
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δεν υπάρχει η οποιαδήποτε αναφορά στα Εθνικά Θέματα. Κανείς δεν δεσμεύεται, ούτε ο ψευτομακεδονομάχος Σαμαράς, ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ονομασία των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία».  Καμία αναφορά για την τουρκική απειλή σε Αιγαίο και Θράκη. Στην Θράκη μας, όπου αλωνίζουν οι πράκτορες των τούρκων και «μαγειρεύουν» με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα βγάλει βουλευτή, εκλεκτό του τουρκικού προξενείου.
Για να βρεθούμε φυλακή στήθηκε μία ολόκληρη πολιτική σκευωρία. Βλέποντας ....
δημοσκοπήσεις στήσανε κατηγορητήρια και είπανε ότι ολόκληρο το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι μία «εγκληματική οργάνωση». Αλήθεια, όταν κατηγορείτο για τη δολοφονία ενός αριστερού ένα μέλος της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα πρόεδρος νομαρχιακής της, γιατί τότε δεν κατηγορήθηκε η Νέα Δημοκρατία ως εγκληματική οργάνωση;
Όμως ολόκληρη η σκευωρία αποκαλύφθηκε από το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου, όπου ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας της Κυβερνήσεως είπε ξεκάθαρα ότι όλα έγιναν κατόπιν πολιτικών πιέσεων. Με τηλέφωνα μας στείλανε στη φυλακή. Με τηλέφωνα σε επίορκους, οι οποίοι έγιναν εκτελεστές ενός συμβολαίου πολιτικού θανάτου ενός ολόκληρου πολιτικού κόμματος.
Ενός κόμματος που πίστευαν ότι αμέσως μετά το σόου με τις χειροπέδες θα έπεφτε στο 2%.  Εμείς όμως δεν τις κρύψαμε τις χειροπέδες, σηκώσαμε ψηλά το κεφάλι και φωνάξαμε γεμάτοι περηφάνια ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μήνες μετά, παραμένουμε όρθιοι, αλύγιστοι και όσο χτυπάει μέσα στην καρδιά μας η Ελλάδα δεν πρόκειται να υποκύψουμε. Ακολούθησαν οι Ευρωεκλογές και η Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτο κόμμα της χώρας όπως είναι και σήμερα, όσο και αν θέλουν να το κρύψουν.
Μας έβαλαν στη φυλακή, δολοφόνησαν Συναγωνιστές μας, μας απέκλεισαν από τα κανάλια, τις φυλλάδες και τα ραδιόφωνα τους. Όμως κανένα ψέμα δεν διαρκεί πολύ. Τι έγιναν οι δήθεν χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής που θα ανακάλυπταν; Που είναι τα οπλοστάσια; Ο Λαός έχει καταλάβει ότι είμαστε αθώοι και γι’ αυτό η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι και μια ψήφος για την Αληθινή Δικαιοσύνη. Να σπάσουν τα κελιά της Τιμής, να ελευθερωθούν οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής και να ξαμοληθεί ξανά ελεύθερος ο Εθνικισμός σε ολόκληρη τη χώρα, να αντηχήσουν και πάλι οι δρόμοι και οι πλατείες από τα εμβατήριά μας και να κυματίσουν ελεύθερες στον αέρα οι Σημαίες μας.
Δεν μπορούν να απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτουμε. Ποιος φταίει για την σημερινή κατάσταση της χώρας εκτός από την χούντα του Μνημονίου; Ποιος οδήγησε χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία και εκατομμύρια στην ανεργία; Ποιος είναι ο μεγάλος ένοχος για την παρακμή της Πατρίδας, πέρα απ’ το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που κυβέρνησαν; Και όμως, γυρνάνε οι θλιβεροί κομματάρχες σε χωριά και σε πόλεις και λένε «ψηφίστε ΝΔ για να σώσετε την Πατρίδα», για την «σταθερότητα». Ποια «σταθερότητα»; Της κακομοιριάς και της μιζέριας;
Δεν συγχωρούν στην Χρυσή Αυγή ότι εμείς ήμασταν οι μόνοι που αντισταθήκαμε στην μαρξιστική πανούκλα και στην φιλελεύθερη λέπρα. Δεν μας συγχωρούν ότι ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε για το πρόβλημα «λαθρομετανάστες», το οποίο υποκριτικά θυμάται ο Σαμαράς κάθε προεκλογική περίοδο.
Την ίδια ώρα που εκατομμύρια λαθρομετανάστες βρίσκονται στην Πατρίδα μας, δημογραφικός θάνατος απειλεί το Έθνος. Υπάρχουν δημοτικά σχολεία που μέσα σε μία τάξη είκοσι παιδιών, υπάρχουν μόνο 2 – 3 Ελληνόπουλα. Πεθαίνει ο Ελληνισμός και αυτοί μας λένε αριθμούς, λογιστικά τερτίπια και ασχολούνται με τους τοκογλύφους πάτρωνές τους και όχι με την Πατρίδα που χάνεται.
Απέναντι σε όλα αυτά η Χρυσή Αυγή έχει θέσεις ξεκάθαρες, για Εθνική Πολιτική. Για εμάς Εθνική Πολιτική σημαίνει πρώτα απ’ όλα καταγγελία του Μνημονίου. Η Ελλάδα δεν κέρδισε τίποτα και από το μνημόνιο. Όλη αυτή η κινδυνολογία, την οποία επικαλούνται, είναι λόγος κενός, είναι ένα ακόμα προεκλογικό ψέμα. Ό,τι και αν κάνουν δεν πρόκειται να φοβίσουν τον Ελληνικό Λαό. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οδεύουν ολοταχώς προς τα σκουπίδια της πολιτικής ιστορίας του τόπου.
Με αφορμή τις δημοσκοπήσεις να σας πω κάτι. Σε όλες εμφανίζουν μία μικρή διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά η πόλωση βολεύει και τους δύο και γι’ αυτό τη συντηρούν. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να κλέψουν την ψήφο των Εθνικιστών προκειμένου να γίνουν αυτοί ακόμα πιο δυνατοί. Ό,τι κι αν κάνουν όμως εμείς θα παραμείνουμε αποφασισμένοι στις γραμμές μας με συνέπεια να αγωνιστούμε για τις Αρχές μας, τις Ιδέες μας, τα Ιδανικά μας.
Ας το πάρουν απόφαση! Οι φυλακίσεις και οι διώξεις δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές. Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στη Σημαία και τα Ιδανικά μας. Όσο χτυπά μέσα στα στήθη μας η καρδιά η ελληνική εμείς θα αγωνιζόμαστε για να πέσει η χούντα της διαφθοράς και της παρακμής, των ξενοκίνητων καπιταλιστών και μπολσεβίκων. Γιατί εμείς λέμε το ίδιο «ΟΧΙ» και στον καπιταλισμό και στον μπολσεβικισμό. Ούτε με τους τοκογλύφους της Νέας Δημοκρατίας, ούτε με τους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ.
Μας έβαλαν στη φυλακή και νόμιζαν ότι τελείωσαν μαζί μας. Όμως δεν μπορούν να κλείσουν τον αετό στο κλουβί. Ο «αετός» έχει απλώσει τα φτερά του! Είσαστε εσείς οι χιλιάδες που βρίσκεστε σε αυτή την αίθουσα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Όλοι εσείς δώστε τον Αγώνα τον καλό μέχρι το τέλος. Αγωνιστείτε με πείσμα για να μην μας κλέψουν την ψήφο οι ψευτοδημοκράτες, με τη νοθεία που ετοιμάζουν στα εκλογικά τμήματα. Δώστε το αγωνιστικό παρόν, γιατί μόνο έτσι θα σωθεί η Πατρίδα.
Μόνο με ένα Κίνημα Εθνικιστικό θα σωθεί ο Ελληνισμός που σήμερα βρίσκεστε σε κρίσιμο σημείο.
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-pistoi-sthn-shmaia-kai-ta-idanika-mas#ixzz3Pk1b8JB3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών