Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 25, 2015

Ηλίας Παναγιώταρος στο Elnews: “ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ!»

Ένας Αρχηγός έγκλειστος στις φύλακες κορυδαλλού. Πολιτικός κρατούμενος στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2015 σε μια χώρα που υποστηρίζει την Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα…Για ποια Ελλάδα μιλάμε και τι νιώθεις για τον Αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου; Νοιώθω υπερηφάνεια για τον Αρχηγό μας, τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, που βρίσκεται για πολλοστή φορά στην φυλακή για τις ιδέες του και υπομένει αγόγγυστα την ταλαιπωρία, δείχνοντας στο καθεστώς αλλά και σε όλους εμάς την....
ανεξάντλητη δύναμη του και το πόσο αλύγιστη είναι η Ελεύθερη Ελληνική ψυχή του.
Ταυτόχρονα νοιώθω ντροπή για την Ελλάδα, που την κατάντησαν στον πάτο των χωρών όπου καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματατα! Ποια δημοκρατία; Λένε εμάς «φασίστες» και άλλα ευφάνταστα και κάνουν χειρότερα από όσα έκανε ο Αμίν Νταντά στην Αφρική! Αλλά ο λαός πλέον γνωρίζει.
Εκτός από τους παράνομα έγκλειστους βουλευτές – πολιτικούς κρατούμενους υπάρχουν και άλλοι πολλοί συναγωνιστές κλεισμένοι στις φύλακες της χώρας . Τι έχεις να πεις για όλα αυτά τα παιδιά;

Όσοι διώχθηκαν άδικα και παράνομα λόγω της Χρυσής Αυγής και δεν λύγισαν είναι άξιοι. Τίμησαν τα λόγια του Αρχηγού μας. Έδειξαν το ηθικό των Χρυσαυγιτών. Αυτά τα παιδιά είναι το παράδειγμα, η συνέχεια και η δικαίωση του αγώνα μας.
Παπαγαλάκια προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Μιλούν για εσωτερική διάσπαση και πολλά εσωτερικά προβλήματα στον Λαϊκό Σύνδεσμο. Ποια είναι η δική σου απάντηση;

Την Κοκκινοσκουφίτσα τελικά την έφαγε ο κακός ο Λύκος; Τι λένε τα παπαγαλάκια; Τι μου λες ρε Θοδωρή; Όλοι αυτοί εκφράζουν ευσεβείς πόθους – αλλά περσινά ξυνά σταφύλια – δεν πείθουν, ούτε τα παιδάκια που έπαιζαν στο σποτ του Σαμαρά, ούτε τον «κολλημένο» Αλέξη του Καμμένου που παίζει με τα τραινάκια.
Σε όλα τα πάνελ … μιλούν για την 3 θέση. Ανατριχιάζουν και μόνο στην σκέψη ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι το 3 κόμμα. Κινδυνεύει λένε η Δημοκρατία. Ποιο είναι το δικό σου σχόλιο;

Κατ’ αρχήν η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι η τρίτη δύναμη!

Η Χρυσή Αυγή είναι ΠΡΩΤΗ πολιτική δύναμη στην ψυχή και στην συνείδηση των Ελλήνων! 
Και σύντομα ο λαός που προστατεύει την Χρυσή Αυγή με την ψήφο του, θα μας αναδείξει σε πρώτη δύναμη και εθνική κυβέρνηση. Αυτό τους πανικοβάλλει… Και να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Αφού διαλύεται η Χρυσή Αυγή, γιατί ανατριχιάζουν με την προοπτική της τρίτης θέσης; Μπούρδες. Τρέμουν την προοπτική της πρώτης θέσης και όσα θα έρθουν μετά!

Και υποσχόμαστε τα πάντα. Και ειδικά δικαστήρια και φυλακίσεις, και διώξεις όσων ευθύνονται για την φτώχεια του λαού μας, για τις αυτοκτονίες και τα μνημόνια της συμφοράς μας, όσους ευθύνονται για το ξεπούλημα της χώρας. Όλα αυτά τους πανικοβάλλουν, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η Ελλάδα που έρχεται! Η Ελλάδα που μιλά στην συνείδηση, στην ψυχή και στην καρδιά όλων των Ελλήνων που υποφέρουν, που του έκλεψαν την αξιοπρέπεια.

Με όλα αυτά ανατριχιάζουν.
Φωνάζει για συσπείρωση η Δεξιά του Σαμαρά. Η χώρα θα κινδυνεύσει από την αριστερά λένε. Μετά από 40 χρόνια στην εξουσία Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ ποιος πιστεύεις ότι είναι η μεγαλύτερος κίνδυνος για την χώρα και γιατί;
Εαν ανήκα σε αυτούς που απευθύνεται ο Σαμαράς, θα τους έφτυνα κανονικά. Δεν θα τσιμπούσα από το ψευτοδίλλημα: ΝΔ ή κομμουνιστές.
Θα κοίταζα πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που με καλούν… «στα όπλα».
Μην είναι ο Αβραμόπουλος και ο Λαζαρίδης, στυλοβάτες στα νιάτα τους της κομμουνιστικής ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος; Μην είναι ο Τατούλης του ακροαριστερού ΕΚΚΕ; Μην είναι η περήφανη κνίτισσα, κομμουνίστρια Βούλτεψη; Μην είναι ο περίφημος κνίτης κομμουνιστής Κύρτσος; Μην είναι η πρώην κομμουνίστρια Ντόρα; Μην είναι το κόμμα που επίτρεψε και προώθησε μέσω της υπουργού Παιδείας, Μαριέττας Γιαννάκου, την αλησμόνητη Ρεπούση του γνωστού «συνωστισμού» του τούρκικου προξενείου κας Δραγώνα;
Μην είναι ο – ευχαριστούμε τους Ιταλούς για την τραγωδία του Norman Atlantic – Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης που ισχυρίζεται ότι η ελληνική σημαία είναι ένα απλό κομμάτι πανί (ωσαν άλλος Πάγκαλος) όπου μπορεί ο οποιοσδήποτε να το καίει, να το σκίζει, να το ξεφτιλίζει;
Μην είναι ο «Πάκης», ο οποίος ευχαριστούσε τις ορδές των λαθρομεταναστών οι οποίοι –άκουσον άκουσον- «διάλεξαν» την Ελλάδα ως τελική χώρα προορισμού;
Μας φόρτωσαν 3.500.000+ λαθρομετανάστες και έχουν το θράσος να λένε ότι «σφράγισαν» τα σύνορα καθώς και ότι θα λύσουν τελεσίδικα αυτό το πρόβλημα.
Μην είναι ο Σαμαράς, που έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ το 1993 αποστατώντας από το κόμμα που τον ανέδειξε;
Μην είναι ο ίδιος, που ως υπουργός Εξωτερικών το 1991 άνοιξε τα σύνορα διάπλατα για να βιώσουμε για πρώτη φορά την «αγάπη» των λαθρομεταναστών;
Μην είναι ο ίδιος (ο Αντώνης), αυτό που έλεγε ότι δεν γυρίζει πίσω στη ΝΔ ούτε ως αρχηγός, που μαζί με όλους τους «δεξιούς», «πατριώτες» νεοδημοκράτες βουλευτές ψήφισαν τον αντιρατσιστικό νόμο κατ’ εντολήν όσων θέλουν να μην μιλούν οι Έλληνες Πατριώτες για Ελλάδα, Ιστορία, Έθνος, Οικογένεια και Ιδανικά, ώστε ο κάθε ισλαμιστής λάθρο να κάνει ότι θέλει και οι Έλληνες πατριώτες τίμιοι νοικοκυραίοι να είναι φιμωμένοι, όμηροι των απανταχού εχθρών της πατρίδος μας;
Μην είναι αυτοί οι οποίοι ψήφισαν την ανέγερση τζαμιών στο Βοτανικό, κόντρα στη θέληση όλων των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο, έτσι ώστε να μπορούν οι τζιχαντιστές, οι Τούρκοι και οι λοιποί αβάπτιστοι εχθροί της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας να κηρύττουν την θρησκεία του μίσους, τον φονταμενταλισμό, το πώς θα μας κάνουν ισλαμικό κράτος, καθώς και να δίνουν οδηγίες για κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών;
Μην είναι αυτοί οι «σκληροί» αντικομμουνιστές, που όταν πέθανε ο κομμουνιστής αρχισφαγέας του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης, η τότε κυβέρνηση της ΝΔ επέβαλλε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια και… σε όλα τα στρατόπεδα και αστυνομικά τμήματα; Αυτά τα οποία πυρπολούσε ο καπετάν Γιώτης και έσφαζε με κονσερβοκούτια όποιους χωροφύλακες έπεφταν στα χέρια του.
Μην είναι αυτοί που αφού έγιναν ένα με την εγκληματική συμμορία του ΠΑΣΟΚ, τώρα το επιβεβαιώνουν με το να «κοσμούν» τα ψηφοδέλτιά τους;
Η πασοκατζού Γκερέκου (no comment) ή ο Οικονόμου (πρώην βαθύ ΠΑΣΟΚ, πρώην ΔΗΜΑΡ, νυν ΝΔ!!!)
Ή η ευρωβουλευτής Σπυράκη (κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ, δεξί χέρι του Άκη, φερέφωνο του Μπόμπολα).
Αν ήμουν οπαδός της ΝΔ, κατεστραμμένος μικρομεσαίος νοικοκύρης, βιοτέχνης, αγρότης, επιχειρηματίας, για όλους τους προαναφερθέντες λόγους καθώς και για χιλιάδες άλλους (όσοι οι αυτόχειρες, οι άνεργοι, οι μεταναστεύοντες κλπ) θα τους έφτυνα στη μούρη, θα τους γύριζα την πλάτη.
Θα κοίταζα γύρω μου και θα έβλεπα ότι οι μόνοι οι οποίοι μπορούν πραγματικά να σταματήσουν τους «κομμουνιστές» είμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες.
Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος, Λαθρομετανάστευση, Σκόπια. Στα 40 χρόνια δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ξεπούλησαν τα πάντα και μιλούν για πατριωτικό καθήκον. Ποιο είναι το πατριωτικό καθήκον της Χρυσής Αυγής στα εθνικά θέματα; Η κλίκα που κυβερνά την χώρα και προφυλακίζει με χαλκευμένα στοιχεία και δόλιο τρόπο Εθνικιστές, όντως βρίσκεται στην διαδικασία ξεπουλήματος όλων των εθνικών μας θεμάτων. Αυτή η διαδικασία ξεπουλήματος βρίσκεται στην τελική φάση και σταδιακά ολοκληρώνεται η εθνική μειοδοσία των πολιτικάντηδων.
1.Οι διεθνείς τοκογλύφοι απαιτούν από τον ελληνικό λαό νέα χαράτσια, επιπλέον απολύσεις και περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων.
2.Ο υπουργός Εξωτερικών της τρόικα Βενιζέλος διέπραξε το άκρως επικίνδυνο για τα συμφέροντα της Ελλάδας ατόπημα να αποδεχθεί επισήμως ως συνομιλητή τον εκπρόσωπο του τουρκικού ψευδοκράτους της Κύπρου. Αυτό στην διπλωματική γλώσσα σημαίνει ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει de facto την κατοχή του τμήματος της Βορείου Κύπρου. Κάτι τέτοιο δεν είχε τολμήσει να το κάνει ουδείς προδότης πολιτικός.
3.Ο επίσημος μεσολαβητής του θέματος των Σκοπίων Νίμιτς δήλωσε επισήμως ότι η Ελλάδα συμφωνεί στην απόδοση του ονόματος Μακεδονία ως γεωγραφικού προσδιορισμού στο τεχνητό κράτος των Σκοπίων.
4.Στην Ελληνική Θράκη οργιάζει ανεξέλεγκτο το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και δημιουργεί συνεχώς μειονοτικά ζητήματα. Το τελευταίο του «επίτευγμα», ενεργώντας «κάτω από την μύτη» των ελληνικών κρατικών αρχών και με συμμετοχή ελλήνων μουσουλμάνων πολιτευτών, είναι η προσπάθεια δημιουργίας της λεγόμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης!».
5.Η κυβέρνηση των πολιτικάντηδων και των εβραιοσκεπών ανδρεικέλων συνεχίζει να εξαθλιώνει συστηματικά τις Ένοπλες Δυνάμεις, ταυτόχρονα με την επιταχυνόμενη απαξίωση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας.
Όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον τουρκικό εθνικισμό και θρησκευτικό επεκτατισμό των ισλαμιστών ταυτόχρονα με τα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών για διαίρεση του Αιγαίου και υφαρπαγή των Ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως η μοναδική δύναμη αντίστασης κατηγορείται σαν «εγκληματική οργάνωση», επειδή ακριβώς επιδιώκει να αναστρέψει το ξεπούλημα των εθνικών μας θεμάτων και να αντισταθεί στα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα επιτρέψει η Ελλάδα να ζήσει μη αναστρέψιμες και τραγικές ιστορικές στιγμές και θα αγωνιστεί για αυτό τον σκοπό ως την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.
O Μακεδονικός τάφος στην Αμφίπολη δεν θα μπορέσει τελικά να σώσει τον Σαμαρά;
Όχι, ο Μακεδονικός τάφος του Μ.Αλεξάνδρου δεν θα σώσει τον Σαμαρά. Αλλά όταν βγει η Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής στην εξουσία, ο Εθνικός Κυβερνήτης, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος με μια σειρά άλλων αποδείξεων συν του τάφου της Αμφίπολης, θα κόψει το όνειρο των γυφτοσκοπιανών να μιλούν για Μακεδονία, ένα όνομα βαθειά Ελληνικό, που δεν παραχωρείται, δεν χαρίζεται, δεν πωλείται.
Παραδικαστικό κύκλωμα, παράνομες αποφάσεις, σκάνδαλα και βρωμιά στο μεγαλύτερο μέρος της Δικαιοσύνης. Μια κυβέρνηση που δικάζει και καταδικάζει παράνομα και μια αντιπολίτευση που σιωπά . Μήπως δεν έχουμε καταλάβει κάτι; Mιλάμε για μια καλοστημένη θεατρική παράσταση; Όλοι ζήσαμε τον παραλογισμό, την αδικία και τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις του Αρχηγού και των Βουλευτών του τρίτου κόμματος της χώρας, αλλά και τις βόμβες στα γραφεία μας και τις δολοφονίες των δύο στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά και τον βαρύ τραυματισμό ενός με αφορμή ένα εντελώς τυχαίο και καταδικααστέο περιστατικό, του κοινού ποινικού κώδικα.
Όλα αυτά τα αισχρά παραμύθια τα οποία διακινούν ακόμη και σήμερα εναντίον μας η συμμορία των «ενημερωτών» είναι βέβαιο ότι ΔΕΝ θα επιτύχουν τον στόχο τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ηθική και πολιτική εξόντωση του Κινήματός μας.
Εδώ και δύο χρόνια, έχει επιβληθεί από κανάλια, ραδιόφωνα, φυλλάδες και κάθε μέσο ενημέρωσης του λαού ένας ιδιότυπος και βαθειά φασιστικός αποκλεισμός, μια φίμωση της ελεύθερης φωνής των Ελλήνων Εθνικιστών.
Προσπαθούν να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μάταιος κόπος. Όσες στημένες δημοσκοπήσεις κι αν έδειξαν, όσα συκοφαντικά χολερικά κείμενα κι αν έγραψαν, δεν μπορούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Αφού είστε «ναζί» όπως λένε ,γιατί η Χρυσή Αυγή απαιτεί το κατοχικό δάνειο;
\
Δεν ξέρουν τι τους γίνεται… Η απαίτηση του Κατοχικού δανείου είναι το πρώτο που ζητήσαμε από την πρώτη μέρα ίδρυσης της Χρυσής Αυγής! Και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το διεκδικήσουμε και θα το κάνουμε όποτε και αν αναλάβουμε την εξουσία, όσες συμφωνίες και αν υπογράψουν οι Γερμανοί με τους δοτούς Έλληνες πρωθυπουργούς, όπως και αν λέγονται, Τσίπρας, Σαμαράς…

Αν σε καλούσαν στο Μega, εκεί στα πάνελ των εκλογών, θα πήγαινες;

Θα πήγαινα, αλλά δεν με καλούν! Γιατί θα ξεφτιλίζονταν άπαντες! Καλεσμένοι, παρουσιαστές, καναλάρχες, άπαντες! Δεν υπάρχει περίπτωση να μας καλέσουν ποτέ! Τρέμουν την αληθεια και τον αιχμηρό μας λόγο! Εδώ έκοψαν το βίντεο της Χρυσής Αυγής μόλις έγινε αναφορα στο σκανδαλώδες δάνειο πολλών εκατομμυρίων που έχουν πάρει και που σίγουρα κάποτε θα απολογηθούν που και πως το επένδυσαν.
Γιατί η Χρυσή Αυγή μπορεί να πάει κόντρα τους παγκόσμιους τοκογλύφους και όχι ο Σύριζα ;
Οι διεθνείς τοκογλύφοι απαιτούν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, όχι ο Σύριζα. Αυτό τα λέει όλα…
Tι μήνυμα θέλεις να στείλεις σε αυτούς που αναζητούν την σωτηρία τους ανάμεσα στον Σύριζα και την Νέα Δημοκρατία; Την ώρα που στην Πατρίδα μας ζουν δεκάδες χιλιάδες άστεγοι, την ώρα που εγκληματίες λαθρομετανάστες δολοφονούν Έλληνες, την ώρα που το κράτος δεν έχει να δώσει φάρμακα στους καρκινοπαθείς, την ώρα που στην χώρα ακμάζει η πορνεία και το εμπόριο ναρκωτικών, με την εγκληματικότητα να βρίσκεται στα ύψη, την ώρα που ο λαός μαστίζεται από την υπερδιογκωμένη ανεργία, την φτώχεια του λαού από τα μνημόνια, με παιδεία διαλυμένη, με σύστημα υγείας κατεστραμμένο, έχει σημασία μετά τις 26 του μήνα ποιου το όνομα θα υπάρχει στην υπογραφή για το περαιτέρω ξεπούλημα των υποδομών και του πλούτου της χώρας μας; Του Τσίπρα; Ή του Σαμαρά; Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!
Σε λίγες ώρες έρχεται η στιγμή της αλήθειας. Ποια είναι η αλήθεια της Χρυσής Αυγής;
Αποδείξαμε ότι έχουμε πίστη, όραμα, θέληση, αξίες, δυναμισμό και τον ζήλο για να επιτύχουμε με αποτελεσματικότητα τους στόχους μας εναντίον όλων. Γιατί δεν ήμασταν ποτέ «ψοφοδεξιοί», δούλοι των τοκογλύφων, ριψάσπιδες και προδότες. Γιατί ήμασταν και είμαστε υπερήφανοι Έλληνες εθνικιστές. Δεν προδώσαμε ποτέ και για κανέναν τις Ιδέες μας, με πρώτο τον Αρχηγό της Χ.Α. Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, που δεκαετίες τώρα τις υπηρετεί πιστά.
Ότι λέγαμε και κάναμε πριν βρεθούμε στα έδρανα της Βουλής, το ίδιο κάνουμε και τώρα. Το κοινωνικό μας έργο δεν σταμάτησε στιγμή. Και ας μας μπλόκαραν την χρηματοδότηση του κόμματος. Με όσα έχουμε, όσο μπορούμε είμαστε δίπλα στον Έλληνα που μας χρειάζεται!
Που είναι όλοι οι άλλοι;
Ο δικός μας αγώνας ΔΕΝ γίνεται για να εκλεγούν κάποιοι βουλευτές και να αποκτήσουν προνόμια, είναι Αγώνας Εθνικός για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία και έναν τέτοιο αγώνα δεν μπορούν να τον σταματήσουν όση λάσπη και να ρίξουν, όσους αποκλεισμούς και να πραγματοποιήσουν, όσα βρώμικα παιχνίδια και να παίξουν.
Την Κυριακή το βράδυ, προσέξτε το βλέμμα τους καλά και θα δείτε, ακόμη και από τηλεοράσεως, τον πόνο και την απόγνωσή τους.
Γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές την Κυριακή θα είναι νικητές. κ. Παναγιώταρε, θέλετε να πείτε κάτι άλλο πριν κλείσουμε αυτή την συνέντευξη;
Όποιος έχει ένα όνειρο γι αυτόν και τα παιδιά του, στηρίζει – ψηφίζει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι νενέκοι και οι ραγιάδες ας πάνε όπου αλλού θέλουν και ας ψηφίσουν ότι θέλουν και ας απολογηθούν μετά στα παιδιά τους.
Ζήτω η Νίκη!
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Ζήτω ο Αρχηγός!
ELNEWS – HELLENICPRIDE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών