Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 25, 2015

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ REALNEWS: «ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ»

«Η Χρυσή Αυγή παρόλες τις αντίξοες συνθήκες θα αναδειχθεί τρίτη πολιτική δύναμη» αναφέρει μεταξύ άλλων Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.
Η εφημερίδα Realnews που κυκλοφορεί φιλοξενεί δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου που βρίσκεται παράνομα προφυλακισμένος εδώ και 16 ολόκληρους μήνες χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο εις βάρος του.

Realnews:Τι αναμένετε από την κάλπη της 25ης Ιανουαρίου;
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή παρόλες τις....
αντίξοες συνθήκες, μέσα στις οποίες διεξήγαγε τον προεκλογικό αγώνα, θα αναδειχθεί τρίτη πολιτική δύναμη και αυτό θα είναι μία μεγάλη απάντηση σε αυτούς που άσκησαν την πολιτική σκευωρία, αποτέλεσμα της οποίας είναι να βρίσκονται 7 βουλευτές στη φυλακή, 3 σε κατ’ οίκον περιορισμό και σε 2 να έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα του δημοσίου λόγου. Αυτά θα μπορούσαν να συμβαίνουν μόνο σε μια μπανανία. Και λυπούμαι γιατί και οι λεγόμενοι «δημοκράτες» δεν διαμαρτύρονται γι’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Όταν προκηρύχτηκαν οι εκλογές, κάναμε την σχετική αίτηση, προκειμένου να συμμετάσχουμε στον προεκλογικό αγώνα. Όμως λάβαμε απάντηση αρνητική, η οποία δείχνει ότι δημοκρατία δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
Το αποτέλεσμα θα αναδείξει την Χρυσή Αυγή για άλλη μια φορά νικήτρια. Είναι δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ, την οποία δεν θέλει ούτε ο ίδιος να την αναδείξει, για να συντηρήσει το κλίμα της πολώσεως, που εξυπηρετεί και τους δύο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην «Αυγή», δημοσιεύτηκε δημοσκόπηση που τον αναδείκνυε πρώτο με αυτοδυναμία. Λίγες μέρες μετά έγινε «διόρθωση» και τον εμφάνιζε χωρίς αυτοδυναμία. Τα λοιπά κόμματα θα πέσουν θύματα της πολώσεως και η μόνη δύναμη, η οποία θα σταθεί αλώβητη εμπρός σ’ αυτή την πλημμυρίδα, θα είναι η Χρυσή Αυγή.
Realnews: Τι θα πράξετε την επόμενη ημέρα;
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το εκλογικό αποτέλεσμα και να πείσει τον Ελληνικό Λαό ότι ο μόνος δρόμος για την Εθνική Σωτηρία είναι η ολοκληρωτική καταγγελία του μνημονίου. Με την πολιτική αυτή έχουμε φτάσει στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα. Η Ελλάδα πρέπει να καταγγέλλει το μνημόνιο και εν συνεχεία να διαπραγματευτεί με βάση την καταγγελία αυτή, γιατί το μνημόνιο μας οδήγησε στην σημερινή κατάσταση.
Εις ότι αφορά την περίπτωση της αναθέσεως κυβερνητικής εντολής στην Χρυσή Αυγή, αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Εξαρτάται και απ’ αυτούς, οι οποίοι καθορίζουν κάποια πράγματα με πρωτοφανή τρόπο, αφού όπως γνωρίζετε ο Αρχηγός του τρίτου κόμματος βρίσκεται στη φυλακή. Θα είναι ιστορικά παράδοξο να μου αναθέσουν μέσα από το κελί της φυλακής μου να συγκροτήσω κυβέρνηση. 
Realnews: Θεωρείτε ότι από τις κάλπες θα προκύψει αυτοδυναμία ; Και κατά τη γνώμη σας πρέπει να προκύψει αυτοδυναμία ή είναι καλύτερο για τη χώρα να υπάρξουν κυβερνητικές συνεργασίες;
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να προκύψει αυτοδυναμία από αυτές τις κάλπες. Το τι θα ήθελα εγώ είναι ένα θέμα, το οποίο βρίσκεται πέρα από την αυτοδυναμία ή την μη αυτοδυναμία. Για μένα τόσο το δίπολο που κυβέρνησε μέχρι τώρα την Πατρίδα όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτουν την Πατρίδα το ίδιο. Το μόνο το οποίο θα κάνουμε εμείς είναι να παραμείνουμε στην αντίπερα όχθη, ενάντια στην πολιτική του μνημονίου, ακόμα και μεταμφιεσμένη όπως θα την παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να είμαστε η Εθνική Αντιπολίτευση.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.g.michaloliakos-sthn-realnews-monos-dromos-einai-h-oloklhrwtikh-kataggeli#ixzz3PmQsVQJJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών