Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 15, 2015

Θα πληρώσουμε τα μαλλιοκέφαλά μας με το νέο "ΕΝΦΙΑ" του ΣΥΡΙΖΑ!

Ξεκίνησε, επί Βενιζέλου, ως χαράτσι της ΔΕΗ. Επί Σαμαρά έγινε ΕΝΦΙΑ και ήταν η βασική αιτία για την καταβαράθρωση της νουδούλας. Τώρα, θα γίνει Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, ήτοι ΦΜΑΠ. Ο νέος «προοδευτικός» φόρος θα ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο (σίγουρα οι Τσιπροκαμμένοι θα τον ψηφίσουν όσο πιο αργά μπορούν, για να μην αγριέψουν τον κοσμάκη με τη μία…), ώστε η είσπραξή του να γίνει το δεύτερο εξάμηνο. Αλλά, τι θα προβλέπει; Κανείς δεν ξέρει, μιας και κανείς δε φρόντισε προεκλογικά να πιέσει τον Τσίπρα να δώσει περισσότερες εξηγήσεις. 

Πάντως, δύο συριζαίοι που είχαν ερωτηθεί προεκλογικώς, είπαν ο καθένας τα δικά του. Έτσι, ο μεν Στρατούλης είχε πει ότι θα φορολογηθεί η ακίνητη περιουσία η αξία της οποίας ξεπερνά τα 400.000 ευρώ, ο δε Μηλιός κατέβασε το ποσόν στις 250.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα Νέα και την Εφημερίδα των Ιών, το....
αφορολόγητο θα αφορά ένα και μόνο ακίνητο με αντικειμενική αξία 100 ή 200 χιλιάδων ευρώ. Τουτέστιν, όσοι διαθέτουν οικόπεδα, εξοχικά, χωράφια κλπ, δεν γλιτώνουν τον νέο ΕΝΦΙΑ.
Σύμφωνα με τα «Νέα», αν το όριο είναι στα 100.000 ευρώ θα αφορά περίπου 3 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, ενώ αν ανέβει στα 200.000 ευρώ θα αφορά περίπου 2 εκατομμύρια ιδιοκτήτες. Πάντως, το πιθανότερο είναι να κάτσει η «μπίλια» στα 100 χιλιάρικα, για να τους πιάσει σχεδόν όλους η… τσιμπίδα. Βοήθειά μας!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών