Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 15, 2015

Δια τον φόβον της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Δια τον φόβον της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Όπως όλοι γνωρίζετε σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Ιουνίου του 2012 παραπέμπεται σε δίκη. Να θυμηθούμε στο σημείο αυτό, την δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης της κυβερνήσεως Σαμαρά, Αθανασίου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της συλλήψεώς μας είχε κάνει δήλωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ότι θα έχουμε μια δίκαιη δίκη. Φαίνεται, πως εκτός από υπουργός υπήρξε και προφήτης. Ιδιαιτέρως, όταν σύμφωνα με τον εισηγητή του Συμβουλίου Εφετών, το οποίο εξέδωσε το παραπεμπτικό βούλευμα, έπρεπε να απαλλαγούμε βάσει του νόμου και να μην παραπεμφθούμε σε δίκη.
Λέγανε ότι θα έχουμε μια δίκαιη δίκη. Εμείς το ελπίζουμε, το θέλουμε και το επιδιώκουμε, για να....
φανεί η αλήθεια, να έρθουν στο φως όλες οι τερατολογίες με τις οποίες ποινικοποιήθηκε η πολιτική ζωή και οδηγήθηκε σε μία πρωτοφανή δίωξη το Τρίτο Κόμμα της Χώρας. Ελπίζουμε ότι θα είναι δίκη και όχι τηλεδίκη, όπως αυτές τις οποίες επί έναν ολόκληρο χρόνο είδαμε από τα κανάλια της διαπλοκής. Ελπίζουμε στην αθωότητά μας, όχι απλά και μόνο γιατί έχουμε τα στοιχεία, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι τελικά θα αποδειχθεί μέσα από μια δημόσια δίκη. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρά την πρωτοφανή δίωξη συνεχίζει τον αγώνα της για μια νέα Ελλάδα της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης. Αυτόν τον διεξαγάγουν παρά τις μεγάλες αντιξοότητες με μεγάλη επιτυχία οι χιλιάδες των Αγωνιστών και των Αγωνιστριών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έτσι στις πρόσφατες εκλογές, πολεμώντας ένα ολόκληρο σύστημα, κατορθώσαμε να επιτύχουμε την Τρίτη θέση. Αυτό δεν το σεβάστηκαν καθόλου οι ψευτοδημοκράτες για τους οποίους - υποτίθεται - πάνω απ' όλα είναι η θέληση του Λαού. Συνεχίζουν την ίδια πολιτική του ολοκληρωτικού αποκλεισμού, της ολοκληρωτικής καταδίκης μας. Δεν σέβονται καν το τεκμήριο αθωότητας. Μας έχουν καταδικάσει πριν ακόμα δικαστούμε.
Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και την περιοδεία Βαρουφάκη ανά τας ευρωπαϊκάς αυλάς με τελευταία στάση στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας. Στη διάρκεια της συνεντεύξεως αυτής Βαρουφάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί - χωρίς να υπάρχει κατά τη γνώμη μας κανένας λόγος - και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Με δύο λόγια είπε ότι οι Γερμανοί θα πρέπει να διευκολύνουν τα οικονομικά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ, για τον φόβο της Χρυσής Αυγής. Για να μην έλθει η Χρυσή Αυγή!
Συγκεκριμένα, ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Πιστεύω ότι οι Γερμανοί είναι το έθνος που μπορεί να μας καταλάβει καλύτερα από κάθε άλλο στην Ευρώπη. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει καλύτερα από εσάς ότι ο Λαός αυτής της χώρας με μία οικονομία η οποία έχει υποστεί σοβαρή ύφεση, συνδυασμένη με μία εθνική ταπείνωση, μπορεί να επωάσει το αυγό του φιδιού μέσα στην κοινωνία του. Όταν σήμερα επιστρέψω στη χώρα μου θα βρεθώ σε ένα Κοινοβούλιο, στο οποίο το τρίτο σε μέγεθος κόμμα δεν είναι νεοναζιστικό, αλλά καθαρά ναζιστικό κόμμα»
Αυτά είπε στον Σόιμπλε ο Βαρουφάκης, στερώντας μας το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, αφού εμείς από το 1992 δηλώνουμε Έλληνες Εθνικιστές και όχι «νεοναζί» ή «ναζί». Δεν μας είπε όμως γιατί υπάρχει οικονομική κρίση. Γιατί έχει καταρρεύσει το οικονομικό σύστημα της Ελλάδος και η χώρα βρίσκεται στο έλεος των διεθνών τοκογλύφων; Φυσικά και δεν φταίει η Χρυσή Αυγή γι' αυτήν την ζοφερή οικονομική κατάσταση, γιατί η Χρυσή Αυγή δεν κυβέρνησε και επιπλέον είναι από πάσης απόψεως καθαρή οικονομικά. Αυτοί οι οποίοι οδήγησαν την Πατρίδα στη σημερινή ανέχεια δεν είναι άλλοι από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και τους μεγάλους «εταίρους» μας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανάμεσα στους οποίους εξέχουσα θέση έχει η Γερμανία, της οποίας μεγάλες εταιρείες βαρύνονται για σκάνδαλα μέσα στην Πατρίδα μας.
Όμως το ερώτημα παραμένει: ο Βαρουφάκης στη συνάντησή του με τον Σόιμπλε είπε: «Βοηθήστε μας γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε από την Χρυσή Αυγή». Τι έχουν να φοβούνται από την Χρυσή Αυγή; Μήπως αυτό το οποίο στην πραγματικότητα τους απειλεί είναι το γεγονός ότι έχουν αποφασίσει να υποχωρήσουν άτακτα από τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις; Ότι η καταγγελία του Μνημονίου, την οποία ευαγγελίζονταν, δεν πρόκειται να συμβεί και αντίθετα πρόκειται να προχωρήσουν σε ένα άλλο Μνημόνιο, με διαφορετικό όνομα; Μήπως τελικά στη Χρυσή Αυγή φοβούνται τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος τους ανέδειξε πρώτο κόμμα με την προϋπόθεση ότι θα αλλάξουν την ζωή του και ότι πρώτη ενέργειά τους θα ήταν η καταγγελία του Μνημονίου;
Όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να πράξει αυτά τα οποία υποσχέθηκε. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας πραγματικά να επιτύχουν την οικονομική ανάκαμψη και να καταγγείλουν το Μνημόνιο. Κάτι τέτοιο όμως δεν το βλέπουμε, μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Αντίθετα βλέπουμε να έχουν ξεχάσει εντελώς την διαγραφή του χρέους και να μιλούν για ομόλογα χωρίς ημερομηνία λήξεως, δηλαδή να καταστήσουν τη χώρα όμηρο εις τον αιώνα τον άπαντα στους ξένους δανειστές. Από την πλευρά της η ΝΔ συνεχίζει την ίδια ολέθρια πολιτική. Στην πραγματικότητα, δεν θα την δυσαρεστούσε καθόλου να αποτύχει εντελώς ο ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα να χρεοκοπήσει και οι Έλληνες να συρθούν στη φτώχεια. Η κομματική τους δικαίωση στέκεται πάνω από τα συμφέροντα της Πατρίδας. Εμείς δεν σκεφτόμαστε κατ' αυτόν τον τρόπο και επιμένουμε σε αυτά τα οποία προεκλογικά εξαγγείλαμε και στα οποία θα μείνουμε σταθεροί.
Δεν ισχύει επίσης το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι εάν εφαρμόσουν όλα όσα προεκλογικά υποσχέθηκαν πρόκειται να καταστραφεί ο λαός. Επιτέλους, ο λαός δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Με τις εκλογές ανέλαβε την ευθύνη του για ρήξη και σύγκρουση με τους δανειστές, για λογιστικό έλεγχο του χρέους, για να μάθουμε επιτέλους ποιοι έχουν κλέψει σ' αυτόν τον τόπο, ποιοι καταχράστηκαν αυτά τα τεράστια ποσά και οδήγησαν την Πατρίδα στη σημερινή κατάσταση.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στις γραμμές της τις οποίες διαχρονικά είχε σαν οδηγό της: Πλήρης και ολοκληρωτική καταγγελία του Μνημονίου. Κατάργηση της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας, η οποία καθιστά την Ελλάδα ένα όχι ανεξάρτητο κράτος. Θέλουμε ένα εθνικό κράτος και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτε. Η Χρυσή Αυγή έχει σταθερή και συνεπή γραμμή σε όλα τα εθνικά θέματα. Πιστεύει ότι εάν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει μια πραγματικά πατριωτική πολιτική, θα πρέπει να καταγγείλει στον ΟΗΕ το casus belli της Τουρκίας και να σταματήσουν όλες αυτές οι προκλήσεις οι οποίες απειλούν άμεσα την εθνική μας κυριαρχία. Η Χρυσή Αυγή επίσης πιστεύει ότι ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο επιβαρύνει εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά την Πατρίδα μας, είναι το πρόβλημα «λαθρομετανάστες». Και σε αυτό το σημείο, βεβαίως, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όχι απλά ανεπαρκής να το αντιμετωπίσει, αλλά εξαιρετικά επικίνδυνος.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στον αγώνα για μια νέα εθνικιστική Ελλάδα, στον αγώνα για την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών