Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 15, 2015

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΤΙΣΜΟΥ Ο MISTER TSIPRAS… ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΣΚΙΤΣΑ ΤΗΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ ΤΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ενόψει της (αναμενόμενης…) μνημονιακής κωλοτούμπας, οι συριζαίοι δεν παίρνουν πίσω μόνο τις (απατηλές…) προεκλογικές τους υποσχέσεις για… σκίσιμο του Μνημονίου και των εφαρμοστικών του διατάξεων μ’ έναν νόμο (και μάλιστα «μέρα- μεσημέρι»…), αλλά ακόμα και τα… σκίτσα τους, που ενόχλησαν τους Γερμαναράδες (και όχι μόνον…).
Έτσι, μετά το θόρυβο που προκάλεσε το σκίτσο του Τάσου Αναστασίου στην Αυγή του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο απεικόνιζε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να λέει «επιμένουμε στο σαπούνι από το λίπος σας…» και «… συζητάμε για το λίπασμα από τις στάχτες σας!”, ο mister Tsipras δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό “Stern”, πως “Η γελοιογραφία δεν με εκφράζει. Το συγκεκριμένο σκίτσο ήταν ατυχές. Αυτή δεν είναι η θέση μου”.
Το συγκεκριμένο σκίτσο, ενόχλησε και την.....
Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών, η οποία σε ανακοίνωσή της το χαρακτήρισε «αισχρό και προσβλητικό για την Κοινότητά μας». Έτσι, με μια και μόνη δήλωση μετανοίας, ο mister Tsipras ικανοποίησε και τον Σόιμπλε και τους σιωνιστές. Ε, μη μου πείτε, λοιπόν, πως το παιδί δεν έχει φοβερές ικανότητες συμμορφωτισμού!
(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, η… αγανακτισμένη ανακοίνωση της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, δεν συγκίνησε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, που δεν την υιοθέτησε και δεν τη δημοσίευσε καν στην επίσημη ιστοσελίδα του. Προφανώς, το ΚΙΣ γνωρίζει καλύτερα ότι ο mister Tsipras είναι πειθήνιος στις σιωνιστικές απαιτήσεις και δεν ήθελε να τον φέρει στη δύσκολη θέση, να αδειάζει το κομματικό του όργανο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών