Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2015

Γλέζος προς συγκυβέρνηση: Όσο συνεχίζετε έτσι, ανοίγετε τον δρόμο να έρθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία!

Πριν από λίγες ημέρες ο Γλέζος ζήτησε συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό γιατί συνήργησε στην αντιμνημονιακή ψευδαίσθηση των προεκλογικών εξαγγελιών του Σύριζα, που εν τέλει μεταλλάχθηκαν σε πλήρη μνημονιακή συμμόρφωση με τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων.

Ο Γλέζος στην επιστολή του αυτή καλούσε σε ξεσηκωμό τους συριζαίους ενάντια στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι δεν χωρά καμία υποχώρηση έναντι των διεθνών τοκογλύφων και ότι ο Λαός εκλέγοντας τον Σύριζα απαιτούσε, ουσιαστικά, καταγγελία και κατάργηση του μνημονίου. Σε αυτή τη δήλωση του Μανώλη Γλέζου, παρότι προφανώς ιδεολογικός μας αντίπαλος, συμφωνούμε και προσυπογράφουμε. Το έχουμε πει και εμείς, άλλωστε, ότι ο Σύριζα έλαβε νωπή λαϊκή εντολή για καταγγελία του μνημονίου και αυτό πρέπει να πράξει.

Σε συνέντευξή του σε ιταλική εφημερίδα, ο Ευρωβουλευτής του Σύριζα υπήρξε επεξηγηματικός σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραπάνω δήλωση οργής ενάντια στην πολιτική στροφή του Σύριζα προς το μνημόνιο. Σε αβανταδόρικη ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με αν υπάρχει «κίνδυνος ανάπτυξης ακραίων ομάδων», ο Γλέζος είπε: «ο κίνδυνος υπάρχει και θα εκραγεί αν η κυβέρνηση...
αποδειχθεί μη ικανή να κρατήσει τον λόγο της. Κι αν δεν τον κρατήσει, θα φέρει στα πρόθυρα της εξουσίας την Χρυσή Αυγή πριν καν το καταλάβει».

Η δήλωση αυτή του Γλέζου, φυσικά, δεν είναι καινοφανής, αφού το ίδιο έχουν πει ήδη από τις πρώτες μέρες διάφοροι οικονομολόγοι και πολιτικοί αναλυτές. Έχει αξία, όμως, όταν αυτή η αλήθεια εκστομίζεται εν είδει προειδοποίησης προς την συγκυβέρνηση από έναν άνθρωπο που έχει γίνει, καλώς ή κακώς, ορθά ή λανθασμένα, η «σημαία» της.

Αυτό που λέει ουσιαστικά ο Γλέζος είναι μία αποτύπωση του σύγχρονου πολιτικού σκηνικού. Στην παρούσα χρονική συγκυρία ο μνημονιακός Σύριζα έχει καταλάβει τον παραπαίον πολιτικό χώρο της πασοκονουδούλας, αφήνοντας τα ορφανά του μνημονίου άστεγα.

Επειδή, όμως, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν παρά να υπερψηφίσουν το νέο μνημόνιο, εν τέλει θα αποκαλυφθεί σε ολάκερο τον Ελληνικό Λαό η αλήθεια του σύγχρονου πολιτικού διπολισμού: Χρυσή Αυγή εναντίον όλων!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών