Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2015

Μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής σε δημοσκόπηση της Metron Analysis – Καταρρέει η ψοφοδεξιά


Μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής σε δημοσκόπηση της Metron Analysis – Καταρρέει η ψοφοδεξιά

Μετεκλογική δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την εφημερίδα «Παραπολιτικά», με εντολή στην εταιρεία Metron Analysis. Στην δημοσκόπηση αυτή, κάνοντας κανείς την συγκριτική μελέτη με δεδομένο τα προεκλογικά δεδομένα της εταιρείας και τα «φρέσκα» αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, μπορεί να διαπιστώσει ότι η ΝΔ καταρρέει, ενώ η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε συνεχή άνοδο, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί πλήρως στον....
Ελληνικό Λαό για την μνημονιακή κωλοτούμπα του.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζει 42,1%, η ΝΔ 18,3%, το Ποτάμι 5,7%, η Χρυσή Αυγή 5,3%, το ΚΚΕ 4,1%, οι ΑΝΕΛ 3,8%, το ΠΑΣΟΚ 3%, η Ένωση Κεντρώων 2,5%, το ΚΙΔΗΣΟ 1,4% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,1%. Το γεγονός ότι το «Ποταμί» εμφανίζεται ως «τρίτη δύναμη» είναι βεβαίως στα πλαίσια της γνωστής τακτικής για χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Θυμίζουμε ότι προεκλογικώς για την Metron Analysis η Χρυσή Αυγή ήταν πέμπτο κόμμα (!) και το «Ποτάμι» τρίτο με 6,8% προ αναγωγής (!).
Πάμε να δούμε τώρα την τελευταία προεκλογική δημοσκόπηση της συγκεκριμένης εταιρείας:

Συγκρίνοντας τα αποτελέσματα βλέπουμε ότι η Χρυσή Αυγή έχει άνοδο 1,2% δηλαδή πάνω από 29%, γεγονός που υποδεικνύει, σε συνδυασμό με τα πραγματικά αποτελέσματα των εκλογών, ότι το σημερινό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι πάνω από 8%. Από την άλλη πλευρά, πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδεικνυόταν αυτοδύναμος αν γίνονταν τώρα εκλογές, ενώ η ΝΔ βρίσκεται σε πλήρη διάλυση. Το «Ποτάμι» έχει συνεχή πτώση αποτέλεσμα της συστημικής πολιτικής του δράσης και της πλήρης ταύτισής του με το ΠΑΣΟΚ, που πλέον είναι έκδηλη εντός και εκτός Κοινοβουλίου.
Αυτό που γίνεται φανερό είναι ότι η «κινούμενη άμμος» κινείται για άλλη μία φορά. Τώρα μπορεί να φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει εκρηκτικά, όμως αυτό που αποτυπώνεται στην πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει εισροή μνημονιακών ψηφοφόρων από ΝΔ, ενώ οι αντιμνημονιακοί ψηφοφόροι δεν έχουν βρεθεί ακόμα στην έξοδο, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι εξαπατήθηκαν για άλλη μία φορά. Πλέον αυτό το πλειοψηφικό ρεύμα έχει μόνο μία επιλογή, την Χρυσή Αυγή, και έτσι αναμένεται συντόμως μία εκρηκτική άνοδος των ποσοστών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών