Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2015

Ε, ρε κατακαημένοι Έλληνες - πατριώτες που ρίξατε την ψήφο σας πάλι.... Ο Καμμένος "νομιμοποιεί" και συναντάται με ανθέλληνες αριστερούς που έχουν σα σκοπό τους στη ΜΚΟ να βρίζουν τον Ελληνικό Στρατό!!!

KAMMENOS54
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:
 Και αυτός ο "ηγέτης" τώρα που κάνει την κότα σε κάτι άθλιους, επιδοτούμενους ακροαριστερούς θα εμπνεύσει ανησυχία σε τούρκους, και τροϊκανούς για να προασπίσει τα ελληνικά συμφέροντα..;!

Ήτανε να μην κάνει την αρχή ο προεδροπάνος και να μην συνδεθεί με την αριστερά. Τώρα το’ χει πάρει πολύ… ζεστά το θέμα και δε διστάζει να συναντηθεί και με τους ακροαριστερούς φανταροπατέρες (που δηλώνουν «αντιμιλιταριστές» και «αλληλέγγυοι»), δείχνοντας «κατανόηση» στα αιτήματά τους. Ιδού:

«Με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας επικοινώνησαν το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων, προκειμένου να....
της γνωστοποιήσουν το ζήτημα της παραμονής στην παραμεθόριο φαντάρων, που έχουν ολοκληρώσει το προβλεπόμενο εξάμηνο.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση των δύο πρωτοβουλιών, η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ «έδειξε να κατανοεί» το πρόβλημα και δηλώνουν ότι περιμένουν να υλοποιηθεί η δέσμευση επίλυσής του».

Υπουργοπάνε και εις… ανώτερα!

1 σχόλιο:

  1. Που ειναι ο ενδοξος στρατος που ειναι οι προστατες του εθνους ολα μπαχαλο στο ελλαδισταν ενας ηταν ο ηρωας και αειμνηστος παπαδοπουλος μαζι με τον εθναρχη Ι. Μεταξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών