Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2015

Κανονικά παρόντες σήμερα στη Βουλή οι παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής - Έσκασαν από το κακό τους Νεοδημοκράτες και Πασόκοι!

Ενεκρίθη τελικώς το νέο αίτημα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής να παρευρεθούν στο κοινοβούλιο και να συμμετέχουν κανονικά στην διαδικασία ψηφοφορίας για εκλογή προεδρείων στις διαρκείς επιτροπές.

Η σημερινή απόφαση της εισαγγελίας των φυλακών αναιρεί την χθεσινή παράνομη απαγόρευση και επαναφέρει την εύρυθμη λειτουργία του Κοινοβουλίου.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, παρά την παράνομη φυλάκισή τους, ασκούν κανονικά τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα, εκπροσωπώντας μισό εκατομμύριο Έλληνες.  

Στην αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης αντέδρασαν έντονα και οργισμένα, οι εκπρόσωποι της ΝΔ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος, οι οποίοι επί δυόμιση...
έτη τυραννικής διακυβέρνησης κατέστησαν το Σύνταγμα κουρελόχαρτο, μετέτρεψαν δε το νομικό πολιτισμό της χώρας εφάμιλλο αν όχι κατώτερο, του νομικού «πολιτισμού» δικτατοριών της Αφρικανικής ηπείρου.

«Ανοίγουμε μια επικίνδυνη κερκόπορτα για τον τρόπο που λειτουργεί το Κοινοβούλιο», ψέλλισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχειρώντας να καλύψει τα εγκλήματα της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Η Πρόεδρος της Βουλής βεβαίως, φρόντισε να εκθέσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ψοφοδεξιάς, επισημαίνοντας πως στην σύσκεψη του Προεδρείου της Βουλής όπου η Ζ. Κωνσταντοπούλου είχε θέσει το ζήτημα που προέκυψε, ο Κ. Μητσοτάκης είχε συμφωνήσει στην πρόταση αναβολής της συνεδρίασης!

Στο ίδιο μοτίβο με τον Μητσοτάκη, ο τέως Πρόεδρος της Βουλής και γνωστός ψοφοδεξιός «βαρύμαγκας» Ε. Μεϊμαράκης, ο οποίος δήλωσε το κωμικό: «το Σώμα έχει πάρει απόφαση ότι μπορεί να λειτουργεί με τους παριστάμενους βουλευτές»!

Χέρι-χέρι με τους νεοδημοκράτες, ο πρόεδρος του κλεφτοΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος, ο οποίος κατηγόρησε την Πρόεδρο της Βουλής πως η άποψή της είναι «κραυγαλέα αντιθεσμική και αντισυνταγματική και παραβιάζει την διάκριση των εξουσιών», φτάνοντας μέχρι του σημείου να πει πως η θέση της Ζ. Κωνσταντοπούλου «εκβιάζει τον εισαγγελέα»! Υπάρχει όμως έστω κι ένας Έλληνας που θα ανέμενε λιγότερο θράσος από τον εμπλεκόμενο σε σωρεία σκανδάλων (λίστα Λαγκάρντ, υποβρύχια κ.ά.) πρόεδρο του κλεφτοΠΑΣΟΚ, τον εμπνευστή του εκτρωματικού νόμου περί ευθύνης υπουργών ο οποίος απαλλάσσει υπουργούς από εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού δημοσίου;

Η αποκάλυψη της απάτης, ένας εισαγγελέας να απαγορεύει με αστεία αιτιολόγηση σε εκλεγμένους εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού να ασκήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα, έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, επί των ημερών του οποίου έγιναν τα ειδεχθέστερα εγκλήματα εις βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ξετυλίχτηκε σε όλο της το βάθος η δικαστική σκευωρία. Τρέμοντας, ελέω του ξεμπροστιάσματος του εισαγγελέα, ο άλλοτε πανίσχυρος Χ. Αθανασίου ανέφερε πως «καμία διάσκεψη των Προέδρων του Κοινοβουλίου δεν μπορεί να καταργήσει νομοθετική διάταξη βάσει της οποίας λειτούργησε ο εισαγγελέας».

Πρόκειται φυσικά για τον ίδιο άνθρωπο ο οποίος από βήματος Βουλής παραδέχτηκε πως πήρε τηλέφωνο την τότε προϊσταμένη του Πρωτοδικείου, κατά τη διάρκεια μάλιστα της ανακριτικής διαδικασίας, προκειμένου όπως ισχυρίστηκε «να ενημερωθεί για την πορεία της ανάκρισης», ενέργεια που αποτελεί ωμή παρέμβαση της πολιτικής στην ανεξάρτητη δικαστική εξουσία. Κι ενώ χθες ο Χ. Αθανασίου επιχείρησε να παραστήσει τον «θεματοφύλακα» της ανεξαρτησίας της δικαστικής εξουσίας, λίγους μήνες πριν φρόντιζε να κλείσει αυτιά και μάτια στην τεράστια αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου στο οποίο ο τότε πρωθυπουργός Α. Σαμαράς τηλεφωνώντας σε ανώτερο δικαστικό παράγοντα, παράγγελνε να μεταφερθεί στον εισαγγελέα της υπόθεσης Ισίδωρο Ντογιάκο η ευθεία πρωθυπουργική εντολή να «περιποιηθεί» τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι επρόκειτο να περάσουν από το στάδιο της ανάκρισης, ενώπιον των ανακριτριών Κλάπα-Δημητροπούλου και του εισαγγελέα Ντογιάκου.

Κατά συνέπεια, ο χθεσινοβραδινός πανικός ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταδεικνύει και το μέγεθος των βαρύτατων εγκλημάτων που συντελέστηκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με την αισχρή καταπάτηση του Συντάγματος και την ουσιαστική και ευθεία κατάλυση του Πολιτεύματος από τον Σαμαρά και την κλίκα επίορκων υπουργών και δικαστικών, πάνω στους οποίους βασίστηκε η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.

Καλά κάνουν και ανησυχούν οι σκευωροί, διότι αργά ή γρήγορα, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα ειδεχθή εγκλήματά τους και ο Ελληνικός Λαός θα μάθει πως η πραγματική εγκληματική οργάνωση ήταν εκείνη που κυβερνούσε από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι το Δεκέμβριο του 2014, υπό τους Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών