Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2015

Η Κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου έμεινε με λιγότερους από 150 βουλευτές αλλά δεν έπεσε λόγω στήριξης του... κλεφτο-ΠΑΣΟΚ!!!!

Γράφει ο Αινείας

Ούτε ο πιο.... νοσηρός εγκέφαλος δε θα σκεφτόταν όσα έχουν διαδραματιστεί στην Ελλάδα τον τελευταίο μήνα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει πρώτο κόμμα, ως σημαιοφόρος κατά του Μνημονίου, με την υπόσχεση ότι το θα το καταργήσει, χωρίς ωστόσο να έχει την απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή (149 έδρες) και έτσι κάνει Κυβέρνηση με τον πρώην "ακροδεξιό" Καμμένο που έχει μαζί του άλλους 12 "ψεκασμένους".
Η νέα Κυβέρνηση έχει αποχαιρετήσει μια προηγούμενη που αποτελείται από τους "προδότες" και "νεοφιλελεύθερους" της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που κυβερνούν τη Χώρα με υποδείξεις της Τρόϊκα μέσω e-mail!

Δεν περνούν ούτε 2 εβδομάδες και η Κυβέρνηση κάνει τη μέγιστη κωλοτούμπα αποδεχόμενη πλήρως το Μνημόνιο, και τους δανειστές και επικοινωνεί μαζί τους μέσω... e-mail!
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βγαίνει με τηλεβόα στα ΜΜΕ και ανακοινώνει στον ελληνικό λαό, ότι "συντάσσεται με το ΣΥΡΙΖΑ" και θα ψηφίσει το νέο Μνημόνιο.
Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου ακολουθεί την....
ίδια τακτική, όπως και το ΠΟΤΑΜΙ του Μπόμπολα.

Σήμερα ωστόσο φθάσαμε στο άκρων άωτον αυτής της πολιτικής ραδιουργίας και απατεωνιάς που λέγεται: Τσίπρας - ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και στην ψηφοφορία που διεξάχθηκε ο Τσίπρας με τη συμμετοχή 110 βουλευτών οι 10.... καταψήφισαν το νέο Μνημόνιο, ήτοι 9% με τους βουλευτές της "αριστερής πτέρυγας" να μιλούν για σύνολο βουλευτών πέριξ των 35!
Ο Τσίπρας έχοντας 149 βουλευτές και Κυβέρνηση 162 είναι εν δυνάμει έκπτωτος Πρωθυπουργός αν χάσει 12 βουλευτές.

Τα παραπάνω μας οδηγούν στο συμπέρασμα πώς η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ για το ζωτικότερο και πλέον καίριο θέμα έχασε τη δεδηλωμένη!!!

Και αντί όλο αυτό να γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια και ο Τσίπρας να οδηγηθεί σε παραίτηση, προτιμά να παραμείνει Πρωθυπουργός με τις ψήφους του....ΠΑΣΟΚ!!!

Αν όλα αυτά Έλληνες δεν σας έχουν πείσει ότι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πρόταση Αντίστασης και Ελπίδας έρχεται από τη Χρυσή Αυγή, αλλά προτιμάτε κάποια από τα παραπάνω κόμματα είστε άξιοι της τύχη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών