Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2015

Σφάζονται για τα e-mail πρώην και νυν κυβερνώντες, αλλά το γεγονός παραμένει: Οι διεθνείς τοκογλύφοι μας κυβερνάνε διά… αλληλογραφίας!


Σφάζονται για τα e-mail πρώην και νυν κυβερνώντες, αλλά το γεγονός παραμένει: Οι διεθνείς τοκογλύφοι μας κυβερνάνε διά… αλληλογραφίας!

«Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ από τη μία και ΝΔ – ΠΑΣΟΚ από την άλλη για το περιβόητο e – mail του Βαρουφάκη προς την τρόικα. Σύμφωνα με την σχεδόν ταυτόχρονη ανακοίνωση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, το e – mail Βαρουφάκη είναι χειρότερο από το αντίστοιχο που είχε λάβει προ μηνών ο Χαρδούβελης, ως τότε υπουργός οικονομικών.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωνε ο Σαμαράς: «Με το email Βαρουφάκη: Αφού η Κυβέρνηση αποδέχθηκε προχθές την παράταση του Μνημονίου, και ενώ έχει ήδη αποδεχθεί τη βιωσιμότητα του χρέους, σήμερα με την πρόταση  Βαρουφάκη αποδέχθηκε και το e-mail Χαρδούβελη»
Όμως εδώ υπάρχει μία «λεπτομέρεια» που...
κάνει την διαφορά: Πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η ΝΔ αρνιόταν πεισματικά και επίμονα την ύπαρξη του e – mail Χαρδούβελη. Από την άλλη μεριά ο Σύριζα μεμφόταν τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι το e – mail Χαρδούβελη είναι το «κρυφό πρόγραμμά» της, τονίζοντας σε όλους τους τόνους ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να κυβερνάται τοιουτοτρόπως.
Τελικώς η Νέα Δημοκρατία, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, αποδέχτηκαν τελικά την ύπαρξη του περιβόητου e – mail, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι είναι ανάλγητοι και αναίσχυντοι πολιτικοί απατεώνες. Από την άλλη μεριά ο Σύριζα για άλλη μία φορά αντί να… σκίσει τα μνημόνια και τα e – mail, αποδέχτηκε εν τέλει την όλη κατάσταση και ανέμενε με προσμονή το απαντητικό e – mail των διεθνών τοκογλύφων, ενώ τώρα αναμένει την έγκριση του Γερμανικού Κοινοβουλίου, ή του 4ου Ράιχ όπως το λέγανε.
Το ζητούμενο, πέρα από όλα αυτά, είναι ότι η χώρα συνεχίζει και κυβερνάται διά… αλληλογραφίας από τους διεθνείς τοκογλύφους. Για να μπορέσει η Ελλάδα να κατακτήσει την Εθνική της Ανεξαρτησίας και το αυτοδιοίκητό της, απαιτεί μία Εθνική Ηγεσία που προτίθεται να συγκρουστεί με το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο και τους εγχώριους λακέδες του, ροζ, κόκκινους, γαλάζιους, πράσινους, ψεκασμένους ή ποταμίσιους, καναλάρχες ή εργολάβους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών