Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 08, 2015

ΜΑΔΟΥΡΟ: ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΣΙΠΡΑ ΕΛΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ… ΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ… ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ

Πρόσκληση στον mister Tsipra  να επισκεφθεί τη σοσιαλιστική Βενεζουέλα το συντομότερο, απηύθυνε ο πρόεδρος της χώρας, Νίκολας Μαδούρο (αυτός ο… λεβέντης και… καραμπουζουκλής, που έκρυβε τον θάνατο του Τσάβες επί… δύο ολόκληρους μήνες!).

«Κάλεσα τον Αλέξη Τσίπρα, τον σύντροφο Αλέξη, να μας επισκεφθεί το συντομότερο στη Βενεζουέλα», είπε ο Μαδούρο. «Σχεδιάζει να έρθει στη Λατινική Αμερική. Ανέφερε τις πιέσεις που δέχεται εξαιτίας ενός πρωτόγονου νεοφιλελεύθερου συστήματος που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα», είπε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, ο οποίος χαρακτήρισε τον νέο πρωθυπουργό του Ελλαδιστάν ως «ένα γενναίο νέο που έχει έρθει για να διασώσει την ένδοξη και μακρά ιστορία των Ελλήνων».

Βέβαια, υπάρχει και κάτι άλλο που είπε ο λατινοαμερικάνος σύντροφος στον «δικό» μας, αλλά δεν το μαρτύρησαν τα λιγωμένα παπαγαλάκια:...
«Αλέξη, φέρε μαζί σου και μερικά… κωλόχαρτα, γιατί έχουμε ξεμείνει εδώ και καιρό»…

(ΥΓ): Η Βενεζουέλα είναι η δεύτερη (!) πετρελαιοπαραγωγός χώρα στον κόσμο, αλλά χάρη στην πολιτική του συντρόφου του θλιβερού κομμουνιστάκου των Αθηνών, δεν έχει ούτε… χαρτί υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών