Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 08, 2015

ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ν. ΤΟΣΚΑ, ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ! ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ;

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
 
O νεομπολσεβίκος Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Τόσκας – που πάτησε την στολή του και τον όρκο στην Πατρίδα και ως βουλευτής του Σύριζα ορκίστηκε με πολιτικό όρκο – κρίνει ως «φιλο – Ναζιστές» τους άξιους στρατηγούς – Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι στο ευρωκοινοβούλιο δίνουν αγώνα υπέρ της Πατρίδος μας. Αυτή είναι η συναίνεση που εντέχνως διώκουν για να μην φανεί η ανεπάρκειά τους.
Σε μια συνέντευξη του «στρατηγού του Σύριζα» που βγάζει φλύκταινες μπροστά στους ήρωες πολυπαρασημοφορεμένους αξιωματικούς και στα εθνικοπατριωτικά ιδεώδη, υπήρξε επικεφαλής του Γραφείου του κλεφτοπασόκου Πάνου Μπεγλίτη από το 2009 ως τον Ιούλιο του 2011, και ευθύνεται για την… «νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων» όπως είναι και η κατάργηση μονάδων στη Βόρειο Ελλάδα.
 
Αυτός ο άνθρωπος είπε για τους πρώην αξιωματικούς, ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής στην ερώτηση:
 
ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Και μία τελευταία ερώτηση: Είδαμε τα τελευταία χρόνια, το διαπιστώσαμε και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής η οποία βρέθηκε να έχει δύο απόστρατους στρατηγούς οι οποίοι νομίζω ότι υπήρξαν και οι δύο διευθυντές... ειδικών δυνάμεων…
 
ΤΟΣΚΑΣ: Ο ένας Ειδικών Δυνάμεων, ο άλλος ήταν του Πυροβολικού.
 
ΚΥΡΙΤΣΗΣ: ..Και οι δύο ευρωβουλευτές. Θυμόμαστε επίσης τον αρχηγό της Σχολής Ευελπίδων πριν από λίγα χρόνια στη γιορτή του Πολυτεχνείου να φωνάζει συνθήματα υπέρ της χούντας. Κατά τη γνώμη σας, υπάρχει θέμα εκδημοκρατισμού στις Ενοπλες Δυνάμεις ή επανεκπαίδευσης εν πάσει περιπτώσει με τρόπο που να είναι πιό συμβατός με τη δημοκρατία;
 
ΤΟΣΚΑΣ: Το θέμα του εκδημοκρατισμού δεν είναι κάτι που εφαρμόστηκε το 1974 και τελείωσε. Είναι διαρκώς ζητούμενο και διαρκώς πρέπει να παίρνουμε μέτρα ώστε ο εκδημοκρατισμός να βελτιώνεται. Αλλά θα ήθελα να πω κάτι άλλο: Οι 76.000 νεκροί και τραυματίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εναντίον των Ιταλών φασιστών και των Γερμανών ναζιστών, εκείνοι που σκοτώθηκαν για την πατρίδα μας, δεν γίνεται να προσβάλλονται από αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι δηλώνουν σήμερα φιλοναζί. Αρα ποιοί είναι οι πατριώτες; Αυτοί που προσβάλλουν εκείνους που έπεσαν για την πατρίδα;
 
Ας ξανασυστήσουμε λοιπόν στον εμπαθή κονσερβοκρατούντα κ. Τόσκα τους δυο Στρατηγούς που χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης, σε Ευρώπη και Ελλάδα, σε φίλους και εχθρούς, ένθεν κακείθεν, που σε δυο γραμμές ο νεομπολσεβίκος πρώην αξιωματικός προσπαθεί να διαβάλλει.
 
Ο αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1975 και αποφοίτησε το 1979, ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Είναι απόφοιτος όλων των σχολείων του Όπλου του, όλων των Σχολείων Ειδικών Δυνάμεων, της ΑΣΠ, και της ΣΕΘΑ.
Όσοι έχουν υπηρετήσει μαζί του λένε τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα και τις διοικητικές του ικανότητες. Είναι σπάνια περίπτωση Έλληνα αξιωματικού ιδιαίτερα μάχιμου, αλλά και με υψηλή μόρφωση και γλωσσομάθεια που του επέτρεψε να αναλάβει πέρα από την διοίκηση των ειδικών δυνάμεων του ΕΣ και μονάδες που έδρασαν στο εξωτερικό, όπως η Ελληνική Δύναμη Κοσσόβου.
Συγκεκριμένα, έχει διοικήσει το ΛΣ/32 ΤΑΞΠΝ, την Ε΄ΜΚ, την Λ΄ΜΚ στην Κύπρο, την Ελληνική Δύναμη Κοσσόβου (ΕΛΔΥΚΟ) και από το Μάιο του 2007 και για 2 έτη, την 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ.
Έχει υπηρετήσει επίσης ως Επιτελής στην 32 ΤΑΞΠΝ στο Β΄ΣΣ ,και Τμηματάρχης Σχεδίων στον Κλάδο Ολυμπιακών Αγώνων. Από το Μάρτιο του 2009 ως το Μάρτιο του 2010 στο βαθμό του Ταξιάρχου διετέλεσε Υποδιευθυντής του ΓΕΣ/ΔΕΔ όπου και προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου.
 
Ο Αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Επιτήδειος κατάγεται από τα Ψαχνά Ευβοίας και γεννήθηκε το 1953. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολή Εθνικής Αμύνης. Επί πλέον έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Βασικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Κατευθυνομένων Βλημάτων ΧΩΚ της Ελλάδος και των ΗΠΑ και το Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Πυροβολικού της Σχολής Πυροβολικού της Ελλάδος καί των ΗΠΑ.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.
Έχει υπηρετήσει σε Μονάδες του Όπλου του, και ως Επιτελής στο ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ. Επίσης διετέλεσε Υποδιοικητής Mεραρχίας, Διοικητής της Σχολής Πυροβολικού, Διευθυντής Διευθύνσεως και Διευθυντής Κλάδου στο ΓΕΕΘΑ. Επίσης υπηρέτησε ως Επιτελής στο Στρατηγείο των Συμμαχικών Δυνάμεων της Ευρώπης (SHAPE), το Διεθνές Στρατιωτικό Επιτελείο του ΝΑΤΟ (IMS) και ως Διευθυντής του Τμήματος Τρεχουσών Επιχειρήσεων και Χειρισμού Κρίσεων του Στρατιωτικού Επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (EUMS). Χειρίσθηκε επί πολλά έτη θέματα ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ενώσεως (Σχέδια Επιχειρήσεων, Χειρισμό Κρίσεων, Δόγματα, Πολιτική, Ασκήσεις καί Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα). Εκπροσώπησε την χώρα μας ως ανώτερος Εθνικός Αντιπρόσωπος στις συσκέψεις γιά τη σχεδίαση των Ασκήσεων, του Δόγματος καί την Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
Του έχουν απονεμηθεί όλα τα παράσημα και οι διαμνημονεύσεις που προβλέπονται για τον βαθμό του.
 
Καταλάβατε το μένος εκείνων, που αν και πρώην στρατιώτες, θέλουν να διαλύσουν το στράτευμα, ενώ την πατρίδα την θέλουν έρμαιο σε όσους την επιβουλεύονται.
 
Αιδώς αργείε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών