Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 08, 2015

Τώρα σωθήκαμε! Ο Παπανδρέου στηρίζει την νέα συγκυβέρνηση των ΣΑΝΕΛ - Σύντομα και υπουργός Οικονομικών

Στο πλευρό του Σύριζα ο Τζέφρυ Παπανδρέου. Τη στήριξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις κινήσεις της νέας κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση Σαμαρά την οποία στήριζε μέχρι τις εκλογές.

Ο Παπανδρέου δηλώνει πως είναι έτοιμος να στηρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά: στην ανάγκη για ελάφρυνση του χρέους, στη μάχη που δίνει για μικρότερα πρωτογενή πλεονάσματα και την για ταχύτερη ανάπτυξη που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας ώστε να μειωθεί η ανεργία.
Βέβαια τα ίδια πράγματα έλεγε και όταν...
έβαλε την χώρα μας στο μνημόνιο. Η Ελλάδα υποτίθεται ότι μπήκε στο Μνημόνιο για δύο βασικούς λόγους για να βελτιώσει τη χαμηλή της ανταγωνιστικότητα και να αυξήσει το ΑΕΠ της και για να βελτιώσει τα δημοσιονομικά της στοιχεία και ειδικότερα, το πρωτογενές της έλλειμμα και το δημόσιο χρέος.

Μάλιστα ο Παπανδρέου υπενθυμίζει ότι έλεγε τα ίδια με τον Τσίπρα αλλά απέτυχε γιατί δεν τον στήριξε κανείς και για τον λόγο αυτό θα βάλει πλάτη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την χώρα για το καλό της Πατρίδας και του ελληνικού λαού!

Αφού σημείωσε δε ότι: «Η χώρα δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτύχει», πρόσθεσε: «Βάζουμε πλάτη σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα - και τις διαπραγματεύσεις που θα διεξαχθούν. Δεν μένω στο ότι εμένα με λιθοβολούσαν όλοι, όταν τότε αγωνιζόμουνα να αποτρέψω τη χρεοκοπία και την κατάρρευση της χώρας. Όταν μας εξύβριζαν - μας αποκαλούσαν Τσολάκογλου. Ήμασταν μόνοι τότε, αλλά δεν εύχομαι το ίδιο στην Κυβέρνηση σήμερα. Για το καλό της πατρίδας. Για το καλό του Ελληνικού λαού».

Μετά από όλες αυτές τις βαρυσήμαντες δηλώσεις αυξάνει το ενδεχόμενο της υπογραφής ενός τρίτου μνημονίου από την συγκυβέρνηση των ΣΑΝΕΛ με την στήριξη του Γιώργου Παπανδρέου. Φυσικά το νέο μνημόνιο θα βαφτιστεί «πρόγραμμα ανάπτυξης» και αυτή η νέα συμφωνία «προς όφελος του ελληνικού λαού» θα έχει επιτευχθεί μετά από «σκληρή διαπραγμάτευση».  Άντε Γιωργάκη σύντομα και υπουργός Οικονομικών!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών