Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 03, 2015

Επαναφορά θανατικής ποινής στους παιδεραστές! Ελεύθερος κυκλοφορούσε ο παιδόφιλος που είχε βιάσει 14χρονο κορίτσι

Επ' αυτοφώρω συνελήφθη χθες από άντρες της ΕΛ.ΑΣ. 40χρονος παιδόφιλος, ο οποίος επρόκειτο να ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του σε 13χρονο τον οποίο είχε παγιδεύσει μέσω του διαδικτύου.

Ο παιδόφιλος συνελήφθη όταν επιχείρησε να οδηγήσει το 13χρονο αγόρι στο αυτοκίνητό του, ένα βαν το οποίο είχε διαμορφώσει έτσι ώστε να ικανοποιεί τις νοσηρές του επιδιώξεις. Χαρακτηριστικό όμως της πλήρους ανικανότητας του Κράτους να προστατέψει τα ελληνόπουλα, είναι το γεγονός πως το ίδιο κτήνος είχε προβεί σε βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού προ μερικών μηνών, ακολουθώντας την ίδια ακριβώς μέθοδο.

Η αστυνομία τότε, είχε βρει τα ίχνη του από την κατάθεση του άτυχου κοριτσιού και είχε μάλιστα σχηματίσει δικογραφία εις βάρος του. Η εισαγγελική εντολή σύλληψης όμως δεν ήρθε ποτέ, με συνέπεια ο παιδεραστής...
να κυκλοφορεί ελεύθερος αναζητώντας νέα θύματα των αρρωστημένων του ορέξεων.

Σήμερα, οι θιασώτες ενός κίβδηλου «ανθρωπισμού» και μιας ψευδεπίγραφης «δημοκρατίας», προσποιούνται τους σοκαρισμένους, χωρίς βεβαίως ν' αναζητούνται οι ευθύνες εκείνων των κρατικών λειτουργών των οποίων οι ενέργειες συντέλεσαν στο να κυκλοφορεί ελεύθερα ο 40χρονος παιδόφιλος.

Η θέση της Χρυσής Αυγής επί του ζητήματος της προστασίας της Ελληνικής Νεολαίας είναι κάθετη: Καμία ανοχή στους παιδεραστές - Επαναφορά θανατικής ποινής!



πηγή

1 σχόλιο:

  1. Το ίδιο να ισχύσει στους κιναϊδούς και τους δολοφόνους! Και ειδικότερα στους εβραίους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών