Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 03, 2015

Βαρουφάκης στον Χατζηνικολάου: Πατριωτικό καθήκον η αποπληρωμή του ΕΝΦΙΑ! - ΒΙΝΤΕΟ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο Σύριζα πέρναγε ένα προφίλ «Δεν πληρώνω», το οποίο καλλιεργούταν ακόμα και από τον ίδιο τον πρόεδρό του, Αλέξη Τσίπρα, με πλειάδα δηλώσεων. Τότε, σύμφωνα με τους συριζαίους, ήταν «πατριωτικό καθήκον» η «αντίσταση» στους φόρους που επιβάλλουν οι «γερμανοτσολιάδες».

Τώρα όμως ο Σύριζα είναι κυβέρνηση, η τρόικα έγινε «θεσμοί», και οι «γερμανοί» γίνανε «εταίροι». Παρομοίως τώρα η αποπληρωμή του ΕΝΦΙΑ έγινε «πατριωτικό καθήκον» για τους πολίτες. Αλλά μην φοβάστε, αυτό θα ισχύει μέχρι την αλλαγή του εν λόγω νόμου, που θα γίνει… εν καιρώ. Όταν, δηλαδή, θα το επιτρέψουν οι «θεσμοί».

Αυτά δεν είναι λόγια δικά μας, αλλά το απόσταγμα των λεγομένων του νεομαϊντανού των καναλιών, Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star. Εκεί ο Βαρουφάκης δήλωσε σε κάθε τόνο...
ότι οι πληρωμές προς τους διεθνείς τοκογλύφους θα γίνουν κανονικότατα και στο ενδιάμεσο οι συριζαίοι του «Δεν Πληρώνω» βάφουν ταμπέλες και γίνονται «Κίνημα Πληρώνω».

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Βαρουφάκης: «θα αλλάξουμε τον ΕΝΦΙΑ αλλά μπορεί να πάρει 2-3 μήνες. Είναι πατριωτικό καθήκον να πληρωθεί αλλά μέχρι να αλλάξει ο φόρος ακινήτων, θα ισχύει ο προηγούμενος»

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2015/03/1c604-11034245_374283792768083_9113680322454755025_n.jpg

Και για όσους ακόμα θεωρούν ότι η κυβέρνηση μάχεται εναντίον του 4ου Ράιχ της Μέρκελ, ας διαβάσουν τους ύμνους Βαρουφάκη προς τον αρχιτοκογλύφου Σόιμπλε: «ο κ.Σόιμπλε είναι ο μόνος συνδετικός κρίκος μεταξύ των νέων πολιτικών και εκείνων των παλαιών ευρωπαϊστών που μιλούσε για την ευρωπαϊκή ενοποίηση. Είναι πολύ σκληρός αντίπαλος, αλλά χαίρομαι να συζητώ ή να διαφωνώ μαζί του. Είναι σαν την ζωντανή ιστορία της Ευρώπης»

Θυμίζουμε την απάντηση της Χρυσής Αυγής στον ερχομό του αρχιτοκογλύφου:


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών