Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 21, 2015

2 + 1 επιπλέον λόγοι για να δώσουμε το ΠΑΡΩΝ σήμερα στη συγκέντρωση με σύνθημα: "Έξω οι Λαθρομετανάστες... Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"

Γράφει ο Αινείας

Πέρα από τον προφανή λόγο της ενστικτώδους αντίδρασης όταν προσπαθεί κάποιος να καταπατήσει την περιουσία σου και την τιμή σου, υπάρχουν άλλοι 2 συν ένα λόγοι για να βρεθούν σήμερα όλοι οι Έλληνες στο σταθμό Λαρίσης και να στείλουν το μήνυμα της Αντίδρασης και Αντίστασης στο ανθελληνικό καθεστώς.

Και ξεκινώ:

1ον: Ο "ελεύθερος πολιορκημένος" Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο Γιάννης Λαγός θα πρέπει να διαπιστώσουν ότι είμαστε άξιοι για της εμπιστοσύνης τους και της υπομονής τους.

2ον: Για να τρίψουμε στα μούτρα του σταλινικού - κομμουνιστικού καθεστώτος την προσπάθειά τους για φίμωση, αποσιώπηση και δίωξη της εκδήλωσης μέσω του παραδικαστικού κυκλώματος που θεωρεί ότι ...
υπάρχει πρόθεση για "συμμετοχή και σύσταση οργάνωσης που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση ρατσιστικών πράξεων" και εξέδωσε διαταγή να ερευνηθεί ο ρόλος των φυλλαδίων!!!


Και ένας τελευταίος λόγος είναι για να αναγκαστούν να σκάσουν από το κακό τους και να πιούν μπόλικο ξυδάκι κάτι ερυθρά εκλεπτυσμένα αποβράσματα σαν τον Ψαρρά που έχουν πάρει σβάρνα τους σταθμούς και ζητούν να απαγορευτεί η σημερινή εκδήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών