Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 21, 2015

Δημοσκόπηση "Παραπολιτικά": "Η Χρυσή Αυγή είναι η Τρίτη Δύναμη και με τους ψηφοφόρους που μπορούν να φέρουν την πραγματική ρήξη με τους τοκογλύφους"

Ακόμη μια δημοσκόπηση, έστω και με πειραγμένα στοιχεία, έρχεται να επαληθεύσει το κοινωνικό status quo της Ελλάδος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει, λόγω μη "δημοκρατικών" εναλλακτικών, κυρίαρχος δημοσκοπικά και το αντίπαλον δέος του (ΝΔ) να εξαϋλώνεται καθημερινά και να να οδηγείται στη συρρίκνωση. Παρόμοια τύχη ο λαός ετοιμάζει και για το τελευταίο κόμμα της Βουλής (ΠΑΣΟΚ) που διανύει την τελευταία του κοινοβουλευτική περίοδο όπως φυσικά και το τηλεκόμμα - είχαμε τον Καρατζαφέρη τώρα έχουμε το Θεοδωράκη - του Μπόμπολα.

Τα υπόλοιπα κόμμα παραμένουν στην... ανυπαρξία τους ενώ η Χρυσή Αυγή είναι η πραγματική νικήτρια των εξελίξεων, καθώς όχι μόνο είναι η Τριτη Δύναμη και αναμένεται να....
πρωταγωνιστήσει μελλοντικά στις εξελίξεις ως το ανάχωμα της καταστροφικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχει και τους ψηφοφόρους που είναι διατεθειμένοι να μετουσιώσουν σε πράξη την απαίτηση του ελληνικού λαού για "ρήξη αν χρειαστεί" με τους τοκογλύφους των Βρυξελλών.

Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, που έχουν πιστέψει και στηρίξει το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου, είναι έτοιμοι για όλα, για το καλό του λαού μας και όχι δέσμιοι του ευρώ, όπως οι ψηφοφόροι των υπόλοιπων κομμάτων, φανερά απαίδευτοι και εγκεφαλικά ολιγαρκείς (κυρίως λόγω έλλειψης πληροφοριών).

Τα ποσοστά της πρώτης κάρτας δε θα έχουν καμιά σημασία όταν θα κληθεί ο λαός να επιλέξει τη βιολογική του σωτηρία ή τη σωτηρία του... ευρώ. Και τότε οι Πιστοί θα Νικήσουν. Και Πιστούς έχει μόνο η Χρυσή Αυγή γιατί είναι πολιτικό κίνημα που εμφορείται από μια Ιδέα ανώτερη πνευματικά από κάθε τι άλλο.

Και αυτό τρέμουν οι διώκτες της. Για αυτό και με την έξοδο του Αρχηγού νιώθουν ένα ρίγος, προσπαθώντας να τον αποκλείσουν από το λαό, γνωρίζοντας ωστόσο ενδόμυχα ότι απλά καθυστερούν την ήττα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών