Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2015

Η τρόικα φεύγει, οι (Bee Gees) Brussels Group έρχονται! Το παιχνίδι των ονομάτων συνεχίζεται...

Αισχρός εμπαιγμός εναντίον του Ελληνικού Λαού διαπράττεται από την κυβέρνηση στο θέμα του οικονομικού μέλλοντος της χώρας. Η παραδοχή που πρέπει, εκ προοιμίου, να κάνουμε είναι ότι η κυβέρνηση εξελέγη με υπόσχεση την καταγγελία του μνημονίου και την διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους. Αυτά έχουν ήδη αποσυρθεί από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και πλέον λόγος γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την αξιολόγηση και την μορφή που θα λάβει αυτή.

Τώρα η συζήτηση γίνεται περί της τρόικα και της μορφής που θα πάρει αυτή κατά τη διάρκεια της αξιολογήσεως. Το όλο ζήτημα έχει αρχίσει και θυμίζει το γνωστό «Βρες τις διαφορές». Σύμφωνα με την κυβέρνηση «η τρόικα τελείωσε» και πλέον οι συζητήσεις θα γίνονται με το «Brussels Group».

Ποιες είναι όμως οι διαφορές μεταξύ των δύο εννοιών;

Καταρχάς η «σημαντικότατη» διαφορά βρίσκεται στο όνομα. Δεν θα την λέμε πλέον τρόικα. Επιπλέον δεν θα αποτελείται από τρία άτομα όπως παλιά, αλλά...
από τέσσερα, αφού πλέον στην συνάρτηση μπαίνει και το EFSF, πέραν των «κλασσικών» τροϊκανών από Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ. Επιπλέον, επειδή οι συναντήσεις και οι φωτογραφίες των τροϊκανών να μπαίνουν στα υπουργεία δημιουργούσαν αρνητικά συναισθήματα στους Έλληνες, οι συναντήσεις και η αξιολόγηση θα γίνονται σε. ξενοδοχείο.

Το τελευταίο μπορεί να ακούγεται γελοίο - και είναι -, αλλά δεν είναι τίποτε λιγότερο από αυτό που δήλωσε ο ίδιος ο Βαρουφάκης σε συνέντευξή του. Αντί πλέον να πηγαινοέρχεται η τρόικα στα υπουργεία, για να μαζέψει τα στοιχεία και να κάνει την αξιολόγηση, τώρα πλέον τα στοιχεία θα μαζεύονται και θα τους τα κάνουν. delivery. Και όλα αυτά μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν φωτογραφίες και αντίστοιχα ρεπορτάζ από τις αξιολογήσεις, οι οποίες θα γίνονται κανονικότατα.

Το μνημόνιο και η ξενοκρατία συνεχίζονται κανονικότατα και η κυβέρνηση προβαίνει σε «βαφτίσια», προκειμένου να περισώσει το επικοινωνιακό της προσωπείο. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία για τους Έλληνες που συνεχίζουν να βιώνουν την συνέχεια της μνημονιακής πολιτικής των σαμαροβενιζέλων, που πλέον έρχεται από... αριστερά.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών