Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2015

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Αν ενοχλούν οι λαθρομετανάστες, θα τους πάρω στο υπουργείο - Με διορισμό;

Περί λαθρομεταναστών η δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, υπουργού και συντρόφου υπουργού, σε σχετική εκπομπή που θα προβληθεί, αλλά τα επίμαχα σημεία της έχουν ήδη διαρρεύσει εν είδει διαφήμισης. Συγκεκριμένα η υπεύθυνη μεταναστευτικής πολιτικής του Σύριζα κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα με την αποβίβαση των λαθρομεταναστών από την Αμυγδαλέζα στην Ομόνοια.

Θυμίζουμε ότι σχετικά με αυτές τις εξοργιστικές εικόνες, ο νέος υπουργός Πανούσης είχε δηλώσει πλήρη άγνοια, λέγοντας μάλιστα, στο άκουσμα της είδησης: «Μου το είπατε, να είστε βέβαιοι ότι σε μία ώρα θα το ψάξω, να δω αν πράγματι έχει συμβεί αυτό, δεν διαφωνώ ότι δεν είναι αξιόπιστο αυτό που λέτε, να το δούμε γιατί μαζεύονται στην Ομόνοια. Διότι δεν πρόκειται να μαζευτούν χίλιοι άνθρωποι στην Ομόνοια. Θα είναι καταστροφή. Θα έχω κάνει λάθος. Θα έχουμε κάνει λάθος.»

Ας ενημερωθεί ο Υπουργός, λοιπόν, ότι και η είδηση ισχύει και ότι κανονικά θα έπρεπε να έχει γνώση, διότι η συνεργάτιδά του, Τασία Χριστοδουλοπούλου, έχει πλήρη γνώση της καταστάσεως. Σε σχετική ερώτηση, μάλιστα, απάντησε: «τους αφήσαμε στην Ομόνοια γιατί...
εκεί είναι το φτηνό φαγητό, οι συμπατριώτες τους, το μετρό. Το επιχείρημα “γιατί όχι στην Εκάλη;” απαντώ τι να κάνουν στην Εκάλη...! Είναι σαν το ερώτημα “γιατί δεν τους πάει η υπουργός στο σπίτι της;”! Επειδή το Υπουργείο εδώ έχει γίνει το σπίτι μου θα τους φέρω εδώ, στο Υπουργείο, αν ενοχλούν. Έχει πολλούς διαδρόμους…»

Δεν μας είπε, όμως, η κα. Χριστοδουλοπούλου, αν θα τους πάρει στο υπουργείο με διορισμό ή με σύμβαση. Πέραν του αστεϊσμού, η δήλωση της δείχνει ένα απύθμενο θράσος και μια απαξία για τον πόνο των Ελλήνων που βιώνουν την ζοφερή κατάσταση στις υποβαθμισμένες γειτονιές του κέντρου των Αθηνών.

Επιπλέον αυτού, ας γνωρίζει ότι το υπουργείο δεν είναι σπίτι της, αλλά ένας χώρος - ιδιοκτησία του Ελληνικού Λαού, επί του οποίου η Χριστοδουλοπούλου δεν έχει καμία δικαιοδοσία. Οπότε αν θέλει ντε και καλά να φιλοξενήσει λαθρομετανάστες, ας το κάνει στον μόνο χώρο που έχει δικαιοδοσία, δηλαδή σπίτι της.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών