Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2015

Όταν ο Βαρουφάκης λέει ότι οι επαφές με την Τρόϊκα θα γίνονται σε ξενοδοχείο, προφανώς εννοεί το ΧΧΧ και πεσμένος στα... τέσσερα!

troika_12
Γράφει ο Αντίοχος

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε με τους τροικανούς να μπαίνουν θριαμβευτικά μέσα στα υπουργεία και να τσαλακώνουν την εθνική μας αξιοπρέπεια. Οι «νέοι Καραϊσκάκηδες» που μας κυβερνούν μόχθησαν, κουράστηκαν, ίδρωσαν, αλλά τη βρήκαν τη λύση, για να δώσουν τις πολυπόθητες… ανάσες αξιοπρέπειας στον ελληνικό λαό!
Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε ο…
κολοβόγιανης (λόγω της παράλειψης του ενός νι…) στην εκπομπή Online των δύο πρώην κνιτών και νυν μεγαλοδημοσιογράφων του μπομπολέϊκου, Όλγας Τρέμη και Νίκου Ευαγγελάτου, οι «επαφές» (τρίτου τύπου…) της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων με το τρίο του Brussels Group (που παλιά λεγόταν τρόικα…) θα είναι πλέον πολύ… διακριτικές, όταν θα έρχονται στην κατεχόμενη Αθήνα. Τόσο… διακριτικές, που θα γίνονται «σε έναν ειδικό χώρο, όπου θα εργάζονται και θα μεταφέρονται τα στοιχεία, που ζητούν από τις ελληνικές αρχές σε αυτό τον χώρο. Πιθανότατα αυτός ο χώρος θα είναι ένα ξενοδοχείο».
Προφανώς το ξενοδοχείο θα είναι… «ροζ» και οι επιτετραμμένοι για τη μεταφορά των απαιτούμενων στοιχείων θα κάνουν τη βίζιτα (μην παρεξηγείτε τη λέξη, ιταλιστί είναι η «επίσκεψη) «πεσμένοι στα τέσσερα», που ’λεγε μια φορά κι έναν καιρό ο… λεβέντης μας ο υπουργοπάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών