Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 10, 2015

Τρέμουν στην ψοφοδεξιά από την άνοδο της Χρυσής Αυγής και το δείχνουν

Όλοι αυτοί  οι ψευτοδημοκράτες, οι οποίοι εντελώς υποκριτικά και επιλεκτικά παρουσιάζουν ως το απόλυτο κακό στην «αγγελική» κοινωνία τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ώρες-ώρες αφήνουν στην άκρη κάθε πρόσχημα αντικειμενικότητας, πλουραλισμού και ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και χύνουν το δηλητήριο τους εναντίον της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας.

Με αφορμή την διήμερη παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στα δικαστήρια της Ευελπίδων η έντυπη «ναυαρχίδα» της ΝΔ, ο «Ελεύθερος Τύπος» δημοσίευσε ένα άρθρο της Μαριάνας Πυργιώτη, το οποίο αφού κάνει μια αναφορά στο γνωστό περιστατικό της πρόκλησης του Συναγωνιστή Κασιδιάρη από την Δούρου και την Κανέλλη, καταλήγει ως εξής: «Υποστηρίζω με πάθος ότι για το φιλελεύθερο χώρο, για όλους εμάς που στηρίξαμε έμπρακτα με αρχές και αξίες τη μεταπολιτευτική Δημοκρατία...
το έρεβος της Χ.Α. είναι εκατό φορές πιο απεχθές και ξένο από ό,τι είναι για οποιονδήποτε άλλο πολιτικό χώρο. Και επιμένω ως προς αυτό. Εμείς, πρώτοι από όλους και περισσότερο από όλους, πρέπει να γίνουμε «άπαρτα» τείχη απέναντι στους νεοναζί, τους φασίστες και τους πολιτικούς τραμπούκους, τους υμνητές και οπαδούς των εκτελεστών του Αουσβιτς - Μπιργκενάου. Εμείς, την ώρα που η Πρόεδρος της Βουλής ανοίγει κερκόπορτες εισπράττοντας ύμνους από τους νεοναζί, οφείλουμε να υποστηρίξουμε με σθένος τη φιλελεύθερη αστική δημοκρατία. Και θα το κάνουμε όπως θα το κάνει και η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη».

Προσέξτε τις εκφράσεις της Πυργιώτη: «έρεβος», «απεχθές», «πολιτικούς τραμπούκους». Κατά τ’ άλλα, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που δεν έχει πολιτικό λόγο και χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Ο «νταλκάς» της Πυργιώτη αποτελεί πρόβλημα και για την ίδια τη ΝΔ. Ο λόγος, φυσικά, δεν είναι καμιά ευγενής ανιδιοτέλεια, αλλά η πολιτική απειλή που αποτελεί για το προδοτικό αυτό κόμμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το γεγονός ότι όχι μόνον απελευθέρωσε από τις δαγκάνες της ΝΔ χιλιάδες Ελλήνων, αλλά αυτή η απελευθέρωση αναμένεται να ενταθεί ακόμη περισσότερο στο άμεσο χρονικό διάστημα, λόγω της κατάστασης διάλυσης και αποσύνθεσης που χαρακτηρίζει τη ΝΔ με μη αναστρέψιμο χαρακτήρα πλέον, οδήγησε τον Σαμαρά να οργανώσει μια πρωτοφανή σκευωρία εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτό έγινε γιατί όλες οι μέχρι τότε δημοσκοπήσεις έδειχναν όχι απλώς ότι αυξανόταν σημαντικά η δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά ότι κόντευε να περάσει τη ΝΔ, με ό,τι θα συνεπαγόταν αυτό για την αρχηγική καρέκλα του Σαμαρά.

Τα στενά συντηρητικά της συμφέροντα υπερασπιζόταν η ΝΔ και όχι φυσικά την Δημοκρατία. Το κόμμα, που ενήργησε τα μέγιστα για την βύθιση της Χώρας στο μνημονιακό χάος, που χρωστά μυθώδη ποσά στο Ελληνικό Δημόσιο, που «ζηλεύει» το ΠΑΣΟΚ στην συγκομιδή σκανδάλων και παραγωγής κλεφτών, δεν δικαιούται να παριστάνει τον τιμητή των πάντων, πόσο μάλλον να επιχειρεί να ποδηγετήσει την Δικαιοσύνη για να εξυπηρετήσει τους βρώμικους σκοπούς της. Οι αποκαλύψεις Μπαλτάκου και η χυδαία τηλεφωνική εντολή Σαμαρά δείχνουν το πώς αντιλαμβάνεται την έννοια της «ανεξάρτητης Δικαιοσύνης» η ΝΔ. Μετά την δικαστική απόφαση της Παρασκευής, προτρέπουμε την Πυργιώτη να βρει κάποιον τρόπο για να πνίξει την πίκρα και το μίσος της για την Έντιμη και Νόμιμη Πολιτική Δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών