Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 10, 2015

Διχασμός για την τύχη του Σαμαρά από τις «φωνές της Αμερικής»

Διχασμός επικρατεί όχι μόνο στη νουδούλα, αλλά και στις… «Φωνές της Αμερικής» (Voice of America), για το μέλλον του φον Αντωνάκη. Έτσι, ο μεν Αθανάσιος Έλλις (ανταποκριτής του Αλαφουζέϊκου στην Αμέρικα) ζητάει να πάρει δρόμο ο Αντωνάκης, ο δε Ιγνατίου (του Μπομπολέϊκου), ζητάει να παραμείνει. Μύλος!

Ιδού η θεωρία της μιας «Φωνής της Αμερικής» (Έλλις):

«Η επόμενη ημέρα στη Νέα Δημοκρατία

Ο αγώνας του Αντώνη Σαμαρά να αποτρέψει το αναπόφευκτο...
δεν εξυπηρετεί ούτε τον ίδιο ούτε το κόμμα του ούτε, τελικά, τη χώρα, που είναι, ή θα έπρεπε να είναι, και το ζητούμενο. Γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό του ο πρώην πρωθυπουργός και γιατί οι στενοί συνεργάτες του και προσωπικοί φίλοι του δεν τον προστατεύουν, διαφυλάσσοντας την υστεροφημία του, αλλά προτιμούν να παρακολουθούν τη σταδιακή συρρίκνωση της δημοτικότητάς του;

Ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε το βράδυ των εκλογών να δώσει συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για την ξεκάθαρη νίκη του, να υπενθυμίσει, όπως έκανε, ότι ο ίδιος παρέλαβε μια χώρα στο χείλος του γκρεμού και τη διέσωσε, αλλά στη συνέχεια να τολμήσει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα ανακοινώνοντας ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην ηγεσία του κόμματος και της χώρας, να εκφράσει την πρόθεσή του να διασφαλίσει τη συνέχεια και την ενότητα της παράταξής του και να κινήσει ο ίδιος τις διαδικασίες ανάδειξης του αντικαταστάτη του…».

Ιδού και η θεωρία της άλλης «Φωνής» (Ιγνατίου):

«Δεν ασχολούμαι ποτέ με τα κομματικά δρώμενα. Αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω τους αστούς νεοφιλελεύθερους της ΝΔ, που συνασπίστηκαν για να διώξουν τον Σαμαρά. Οπως και να δει κανείς τα εκλογικά αποτελέσματα, άθλος είναι το 26% για έναν πρωθυπουργό και ένα κόμμα που έχει επιβάλει στον λαό τα πιο σκληρά μέτρα τα τελευταία 100 χρόνια. Αυτοί που τον κατηγορούν, αν ήταν στη θέση του, θα είχαν επιβάλει ακόμα χειρότερα μέτρα, διότι αυτό επιτάσσει η ιδεολογία τους και, βεβαίως, θα έψαχναν την ψήφο τους με το κερί…».

(ΥΓ): Μη δίνετε σημασία, συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών