Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 10, 2015

Και ο… Τσίπρας της Ισπανίας εκπέμπει sos για την Χρυσή Αυγή


Και ο… Τσίπρας της Ισπανίας εκπέμπει sos για την Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος

Σήμα sos για την άνοδο των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης –και ειδικά της Χρυσής Αυγής και του Εθνικού Μετώπου στην Γαλλία- εξέπεμψε ο… Τσίπρας της Ισπανίας, Πάμπλο Ιγκλέσιας, σε συνέντευξη που έδωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Ταυτοχρόνως, ο… κοτσιδάτος ζήτησε από τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων στην Ευρώπη –και ιδιαιτέρως από την φράου Μέρκελ- να δώσουν χείρα βοηθείας στα συντρόφια, για να πολεμήσουν όλοι αντάμα τους θανάσιμους εχθρούς του παγκόσμιου συστήματος, εθνικιστές. Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ του «Έθνους» του Μπόμπολα:
«H κούραση και η απόγνωση από τη λιτότητα έχουν κάνει τους ψηφοφόρους σε όλη την Ευρώπη δεκτικούς στα ξενοφοβικά μηνύματα μίσους της ακροδεξιάς, η οποία «παίζει» με την...
αίσθηση μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών ότι η ΕΕ τους έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους.
Παρότι αυτά τα κόμματα δεν έχουν κάνει μεγάλες προόδους στην Ισπανία, όπου οι ψηφοφόροι στρέφονται αντίθετα σε κόμματα όπως το Podemos, ο Ιγκλέσιας εξέφρασε την ανησυχία του για την άνοδο ακροδεξιών κομμάτων όπως η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα και το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία. «Είναι πολύ σημαντικό να δεχθείτε το χέρι που σας τείνουμε εμείς, που είμαστε φιλοευρωπαίοι και που υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη», τόνισε ο Ιγκλέσιας.
Σε διαφορετική περίπτωση προειδοποίησε πως «ίσως σε έναν χρόνο η ηγέτις του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου να έχει μια θέση στις συσκέψεις κορυφής. Θα πρέπει να ερωτηθεί η κ. Μέρκελ εάν προτιμά να καθίσει δίπλα στη Λεπέν ή σε εμένα».
Όμως, όσο και να… χτυπιούνται οι συστημικοί –δεξιοί κι αριστεροί- ο καιρός των εθνικιστών έρχεται και κανένας και τίποτα δε μπορεί πλέον να γυρίσει το χρόνο πίσω!
Εθνικισμός

1 σχόλιο:

  1. Αληθευει οτι ο κοτσιδατος Τσιπροισπανος ειναι εβρικης καταγωγης και το κομμα του χρηματοδοτειται απο τεκτονες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών