Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 06, 2015

Απίστευτη κοροϊδία Καμμένου προς ενστόλους. Υπόσχεται αυξήσεις μισθών στους στρατιωτικούς, όταν πριν 1 μήνα ενημέρωνε ότι δεν μπορεί να προβεί σε τέτοια κίνηση λόγω....Τρόϊκας και το Υπουργείο Οικονομικών του το απαγορεύει!!

Γράφει ο Αινείας

Νέες μεγαλοστομίες Καμμένου, που μετά τις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για την Ηρωϊκή Αντίσταση των Ελλήνων στα οχυρά του Ρούπελ, μίλησε σε δημοσιογράφους και στρατιωτικούς, τονίζοντάς τους ότι έχει βρει τα λεφτά για να επαναφέρει τους μισθούς των στρατιωτικών σε επίπεδα του 2012.

Την ίδια ώρα λοιπόν που ο Βαρουφάκης πάει στη Λαγκάρντ και παρακαλά να έρθει η ξανά η Τρόϊκα, με σκοπό να συνδράμει στην προσπάθεια της εξεύρεσης λύσεων για την οικονομία, διαιωνίζοντας με αυτό τον τρόπο την επικυριαρχία των τοκογλύφων, ενώ και το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών δηλώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι "οι στρατιωτικοί ότι πήραν... πήραν", ο υποκριτής και ψεύτης Καμμένος συζητά για... αυξήσεις!

Βέβαια είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι....
όλα αυτά είναι λόγια του αέρα και δεν απηχούν την πραγματικότητα, καθώς ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας προ μηνός είχε ομολογήσει ότι ΔΕΝ του επιτρέπουν να κάνει αυξήσεις λόγω της οικονομικής συγκυρίας και τίθενται οι όποιες αυξήσεις στις... καλένδες!
Τι άλλαξε άραγε από τότε..;!
Τίποτε. Ή αν κάτι άλλαξε είναι η πορεία προς χειροτέρευση και μεγαλύτερη οικονομική ανέχεια.

Μέχρι σήμερα οι Έλληνες είχαν μεγάλη ανοχή και ενδεχομένως ολίγον αγαθότητα ως προς τη μη τήρηση των υποσχέσεων. Ωστόσο αυτή η κατάσταση τελείωσε και ο καθείς θα αναλάβει τις ευθύνες λόγων και πράξεων. Και αν ο Καμμένος δεν ενεργήσει αναλόγως των δεσμεύσεών του θα έχει... συνέπειες.

Υ.Γ.
Πήρε φόρα ο Καμμένος μετά τις απευθείας αναθέσεις οπλικών συστημάτων, αεροπορικών και της εξόρυξης των κοιτασμάτων στους Αμερικάνους και νόμισε ότι....έρχεται το δολάριο και άρχισε να το μοιράζει!

Υ.Γ.2
Ότι και να κάνει ο Καμμένος ο Στρατός θα εξακολουθεί να στηρίζει Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών