Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 06, 2015

28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φέρνουν τροπολογία που προστατεύει τους αναρχοκομμουνιστές.... Θα ξυπνήσεις ποτέ ΕΛΛΗΝΑ;!

Από την ώρα που το παρα-κράτος της αριστεράς εισήλθε στην εξουσία, το υπόλοιπο παρα-κράτος που έμεινε εκτός Βουλής αποθρασύνθηκε και "λιθοβολεί" κάθε θεσμό επιβάλλοντας τα δικά του "θέλω" με κάθε τρόπο.

Το συνεχιζόμενο κύμα "καταλήψεων", από τα πανεπιστήμια, μέχρι τους ραδιοφωνικούς σταθμούς με σκοπό την έκφραση αλληλεγγύης σε δολοφόνους - τρομοκράτες, το "αντάρτικο" σε πόλεις και στις σκουριές που παίρνει διαστάσεις "πολέμου" χωρίς καμιά αντίδραση από την πολιτεία, σε συνδυασμό με την πλήρη ανοχή του καθεστώτος της Αριστεράς που τους επιτρέπει ακόμη και να διαδηλώνουν εντός της Βουλής και μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, είναι κάποια κραυγαλέα περιστατικά, στα οποία έρχεται να προστεθεί και η πρόθεση υποστήριξής τους από τον βασικό κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο.

Με τον πλέον απροκάλυπτο και θρασύτατο τρόπο 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν δύο βασικές διατάξεις νόμου του 2009 να καταργηθούν και παρεμπιπτόντως και οι δύο διατάξεις άπτονται της σφαίρας "υπόθαλψης" και "προστασίας" των.... αναρχοκομμουνιστών.
Δηλαδή, οι διατάξεις που αφορούν την.....
εκδίκαση του προσώπου που απειλεί τη δημόσια ειρήνη με κεκαλυμμένο πρόσωπο ή με κουκούλα, επιφέροντας ταυτόχρονα και αύξηση στις ποινές, και τη λήψη DNA σε αυτές τις περιπτώσεις για μελλοντική χρήση.

Και οι δύο αυτές διατάξεις χτυπούν στην..."καρδιά" του παρα-κράτους, το οποίο και απαίτησε να... ακυρωθούν. Αυτή είναι και η βασική επιδίωξη της ομάδας των 28 με επικεφαλή την Κατριβάνου.
Η εν λόγω "κυρία", σφοδρή πολέμιος της Χρυσής Αυγής, είναι η ίδια που αναστατώθηκε με τα συνθήματα των ΟΥΚάδων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου απαιτώντας την τιμωρία των φρουρών του Έθνους, και την ίδια στιγμή επισκεπτόταν για ψυχολογική στήριξη τον Σ. Ξηρό πιστοποιώντας με δήλωσή της τη στήριξη της στα αιτήμά του και την άμεση απελευθέρωσή του.

Αυτή και το συνονθύλευμά της απαιτούν σήμερα να αλλάξει ο νόμος, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα ποτέ να πιαστούν οι ένοχοι της διάλυσης των ιδιωτικών και δημόσιων περιουσιών, την ίδια στιγμή που κυνηγούν με κάθε τρόπο και μέσο τους Έλληνες.

Είναι ΠΟΤΕ δυνατόν, εκτός και αν κάποιος είναι ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΣ, να μην καταλαβαίνει ότι έχουμε Κράτος της Αριστεράς που πριμοδοτεί και προστατεύει σήμερα το "παρα-κράτος" που έχτιζε τόσα χρόνια, σε βάρος του Ελληνικού Έθνους;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών