Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 18, 2015

Υπουργός Καταπολέμησης Διαφοθοράς (Νικολούδης): "Η Κυβέρνηση Σαμαρά δεν δέχθηκε 1,4 δις ευρώ από τα μαύρα χρήματα των Ελλήνων νταβατζήδων στις Ελβετικές Τράπεζες"

Ο Υπουργός Καταπολέμησης της Διαφθοράς, κος. Νικολούδης που είχε το σθένος και την τιμιότητα να παραδεχθεί την πολιτική σκευωρία που στήνεται από το καθεστώς εναντίον της Χρυσής Αυγής, παραδεχόμενος ότι "Ένα πολιτικό κόμμα δεν μπορεί να είναι εγκληματική οργάνωση" προέβη αυτή τη φορά σε μια ακόμη σημαντική αποκάλυψη.

Σε συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε για τους οικονομικούς στόχους της προσπάθειας καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και γιατί δεν έχουν συντελεστεί ιδιαίτερες πρόοδοι, έδωσε στη δημοσιότητα μια τρομακτική πληροφορία που καθιστά όχι απλά υπόλογους τους Σαμαρά (ΝΔ) Βενιζέλο (ΠΑΣΟΚ) και τον "αριστερό" Κουβέλη, αλλά ποινικούς εγκληματίες...

Ανάφερε λοιπόν ότι....
την περίοδο 2012, όταν και είχαμε την παρδαλή Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, και ταυτόχρονα είχε γίνει ένας τεράστιος ντόρος για τα χρήματα των Ελλήνων που φυγαδεύτηκαν στο Εξωτερικό και δη στις τράπεζες της Ελβετίας, οι Ελβετοί είχαν συμφωνήσει να μας δώσουν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 1,4 δις ευρώ για τα μαύρα χρήματα των Ελλήνων που είχαν στις τράπεζές τους.

ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ...

Είχε συμφωνηθεί να μπουν στα ταμεία μας 1,4δις ευρώ ως ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ (το συνολικό ποσό προφανώς ήταν πολύ μεγαλύτερο) αλλά τελικά....κάτι στράβωσε και δεν πήρε ΠΟΤΕ τα λεφτά του το ελληνικό δημόσιο.

Αποδεικνύεται λοιπόν σύμφωνα με τα λεγόμενα του, καθ' ύλην αρμόδιου για τέτοια ζητήματα, κο. Νικολούδη ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση του ολετήρα Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη, ενήργησε κατά του συμφέροντος του ελληνικού δημοσίου και του ελληνικού λαού, και ενδεχομένως με δόλο (καθώς προασπίστηκε τα λεφτά των φοροφυγάδων πλουτοκρατών, όπως ομολογείται και στη λίστα Λαγκάρντ), και κρίνονται ως εν δυνάμει εγκληματίες κατά της Ελλάδος.

Αυτή λοιπόν η κατάπτυστη πρώην Κυβέρνηση του άθλιου προδότη Σαμαρά, που κάθε μέρα που περνά γίνεται ηλίου φαεινότερο ότι έχει καταστρέψει ολοσχερώς την πατρίδα, είχε το θράσος να διώξει τους ΜΟΝΟΥΣ που προέβαλλαν αντίσταση στα ύπουλα και κατευθυνόμενα σχεδία για την οικονομική και βιολογική εξόντωση της Ελλάδος.

Όταν έρθει η ώρα της... Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού όλοι αυτοί οι αγύρτες θα λογοδοτήσουν ενώπιον του ελληνικού λαού και θα δικαστούν για τα ανθελληνικά τους εγκλήματα.

Υ.Γ.
Άραγε η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ θα κάνει κάτι για αυτές τις καταγγελίες...;!;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών