Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 18, 2015

«Τα Νέα» παραδέχονται: Το πολιτικό σύστημα άσκησε πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής και απέτυχε οικτρά

Εξασέλιδο αφιέρωμα φιλοξενεί σήμερα η φυλλάδα του ΔΟΛ, «Τα Νέα», σχετικά με την επικείμενη δίκη και το πολιτικό σκηνικό πέριξ της Χρυσής Αυγής. Στα πέντε άρθρα που απαρτίζουν το σύνολο του «αφιερώματος» υπάρχει πληθώρα ομολογιών και δακρύβρεχτων αναλύσεων σχετικά με την αποτυχία της κλεπτοκρατίας να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή.

Παραμερίζοντας τις εκλογολογικές αναλύσεις και τις πολλαπλές άσκοπες παραθέσεις γεγονότων άσχετων προς την Χρυσή Αυγή, που σκοπό έχουν την προπαγάνδα, μπορούμε να εστιάσουμε σε κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα που περικλείει το εν λόγω αφιέρωμα:
  • Η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική και ουδεμία σχέση έχει... με την δολοφονία Φύσσα – Παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα: «Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα το φθινόπωρο του 2013 μπορεί να είχε επιταχύνει τις εξελίξεις αφού συνέδεε οργανωτικά τη Χρυσή Αυγή με το έγκλημα, αλλά μια αντεπίθεση της επίσημης Πολιτείας είχε αποφασιστεί ήδη»
Κατά πρώτον, μελετώντας κανείς το επίμαχο απόσπασμα αντιλαμβάνεται πλήρως την υφή της όλης σκευωρίας. Η απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου στην Ελληνική Κοινωνία και τα ψηφαλάκια που έχανε η Νέα Δημοκρατία είχαν οδηγήσει στην λήψη της απόφασης να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή. Όπως έλεγε ο Δένδιας: «Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπερέβαιναν το 15%... Όταν ξεκίνησε η ιστορία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να έχει μία αποκλιμάκωση, όταν οι Έλληνες πολίτες καταλάβαιναν περί τίνος επρόκειτο, έπεσε καταρχήν στο 13%. Και εδώ που είναι Ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε κάτω από 10%...»
  • Για τα ψηφαλάκια έγιναν όλα: Παραθέτουμε απόσπασμα – «Όπως το έθετε πολιτικός αναλυτής που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στην Αριστερά: “Δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να απορροφήσει τη Χρυσή Αυγή. Ο μόνος ίσως να ήταν ο Πάνος Καμμένος, αλλά ούτε αυτός μπορεί, λόγω της συγκυβέρνησης με τον Σύριζα”
Το παραπάνω απόσπασμα αποδεικνύει περίτρανα ότι όλα έγιναν για τα ψηφαλάκια. Πριν από αυτό το απόσπασμα έχει προηγηθεί ολόκληρη ανάλυση σχετικά με την προέλευση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, αλλά και τις κινήσεις που έκαναν τα κόμματα για να τους πάρουν. Αποδεικνύεται περίτρανα και το γεγονός πως ο Καμμένος δημιουργήθηκε ως νέος «Καρατζαφέρης», δηλαδή για να πάρει εθνικιστικές ψήφους και να τις κατευθύνει και πάλι σε συστημικές επιλογές.
  • Η σκευωρία ΑΠΕΤΥΧΕ: Παραθέτουμε απόσπασμα – «Ανεξάρτητα από την προβολή ή τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει η δίκη, ένα είναι βέβαιο: την επόμενη της απόφασης τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, καθώς θα έχει κριθεί αν η Χρυσή Αυγή αποτελεί ένα ναζιστικό μόρφωμα με συντονισμένη δραστηριότητα και το κόμμα κηρυχθεί παράνομο (μάλλον απίθανο) ή αν οι εγκληματικές ενέργειες των μελών του αποτελούν «μεμονωμένα περιστατικά» που δεν συνδέονται με τις κομματικές επιλογές»
Μάλλον απίθανο θεωρεί η γράφουσα δημοσιογράφος να υπάρξει καταδικαστική απόφαση. Αυτό απορρέει φυσικά από σχετικούς σχολιασμούς που έχει ακούσει από έγκριτους δικαστικούς και ρεπόρτερ που ασχολούνται με το δικαστικό ρεπορτάζ. Όλοι αυτοί γνωρίζουν ότι το κατηγορητήριο είναι για γέλια, ασχέτως που δεν το ομολογούν. Όμως η ώρα της δίκης ήρθε και μαζί με αυτή ήρθε και η ώρα του ξεφτιλίσματος των σκευωρών.
  • Η τέταρτη παρατήρηση είναι άσχετη από το θέμα της δίκης, έχει όμως την δική της αξία: «Μπορεί κάποιοι δημοσκόποι να το υποεκτιμούσαν. Μπορεί να το μετρούσαν, αλλά να μην το δημοσιοποιούσαν σε όλη του την έκταση για λόγους πολιτικής ορθότητας». Αυτό απλώς αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι οι δημοσκόποι κρύβουν επίτηδες τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών