Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 15, 2015

25 λεπτά κράτησε η «μαγκιά» του Σύριζα: Αντέγραψαν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση και τις ανακάλεσαν αμέσως!

Βεβαίως τα παπαγαλάκια δεν είδαν την ανάκληση και συνεχίζουν να προπαγανδίζουν την «λύση του μεταναστευτικού»

Χθες μετά την συνδιάσκεψη των αρμοδίων υπουργών σχετικά με το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου και ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, την απόδοση ταξιδιωτικών εγγράφων στους «πρόσφυγες», έτσι ώστε να μπορέσουν να ταξιδέψουν όπου θέλουν. Αυτολεξεί είπε: "Στους Σύρους πρόσφυγες που αιτούνται άσυλο θα δίνονται άμεσα τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα με τα οποία θα μπορούν να ταξιδέψουν στις χώρες προτίμησής τους".

Η εξαγγελία αυτή, που ήρθε ως φυσική συνέχεια πολλών δηλώσεων από στελέχη της συγκυβέρνησης, ήταν ουσιαστικά μία αντιγραφή των θέσεων της Χρυσής Αυγής για την λύση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, μαζί με την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους.

Όμως, δυστυχώς για την Ελλάδα και τους Έλληνες, η «μαγκιά» της κυβέρνησης κράτησε μόνο 25 λεπτά. 19:35 βγήκε και έκανε δηλώσεις ο...
κυβερνητικός εκπρόσωπος, συμπεριλαμβάνοντας αυτή την λογικότατη πρόταση. Στις 20:00 στάλθηκε «ορθή επανάληψη» προς το ΑΠΕ – ΜΠΕ, με την μόνη διαφορά να είναι η απάλειψη αυτής της λογικής, επαναλαμβάνουμε, προτάσεως.



Προφανώς στο μεσοδιάστημα των 25 λεπτών, ο Τσίπρας εισέπραξε τηλεφώνημα από τα αφεντικά του, τα οποία θα του είπαν ότι οι πολλές δηλώσεις ενοχλούν και θα τον προέτρεψαν να περιοριστεί στις μηδενικές πράξεις. Έτσι άμεσα το Μέγαρο Μαξίμου ανασκεύασε και οι όποιες προσδοκίες διαλύθηκαν, αφήνοντας πίσω τους μόνο την πικρή γεύση των προκλητικών δηλώσεων Χριστοδουλοπούλου ότι «δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια -Το πρωί πηγαίνουν οι άνθρωποι για να λιαστούν» και ότι «οι πρόσφυγες έχουν μηδενική παραβατικότητα και στατιστικά δεν έχει καταγραφεί κανένα αδίκημα από την πλευρά τους».

Πάντως τα πάσης φύσεως blog του χιλιάρικου (πρακτική που έμεινε από τον Σαμαρά) που λιβανίζουν νυχθημερόν τους τσιπροκαμμένους δεν είδαν την ανάκληση της εξαγγελίας και επιμένουν μέχρι και σήμερα ότι ο Τσίπρας «αδειάζει την Ελλάδα από λαθρομετανάστες».
Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος πριν 3 χρόνια δηλώνει ότι θα πρέπει να δοθούν διαβατήρια σε όσους είναι αποδεδειγμένα πρόσφυγες να μεταβούν σε άλλες χώρες προτίμησής τους.


Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:"Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει την χώρα σε γκέτο λαθρομεταναστών και εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών