Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 15, 2015

ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Μέχρι τώρα αναρωτιόμασταν τι απέγιναν οι… «κόκκινες γραμμές» για τους λαθρομετανάστες που έβαζε υπερηφάνως ο Πανοκαμμένος στις 25 Ιανουαρίου, για να συνοδοιπορήσει με τους νέο-μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ. Ε, λοιπόν, το… παιδί μίλησε (φυσικά στον ΑΝΤ 1 και στον Γιώργο Παπαδάκη –αυτόν που φοράει μουστάκι- όπως έκανε και ο και ο… προηγούμενος «Καμμένος», ο Γ. Καρατζαφέρης).

Όπως, λοιπόν, είπε, τους δεχόμαστε για… ανθρωπιστικούς λόγους: «Είναι άλλο να λες...
ότι θα τους κλείσω την είσοδο κι άλλο να βλέπεις τη θάλασσα να γεμίζει με παιδιά. Η ΕΕ πρέπει να αποδεχθεί ότι πρόκειται για πρόσφυγες…».

Επίσης, αρνούμενος να αναλάβει την ευθύνη του, επανέλαβε τα γνωστά παραμύθια περί… ευρωπαϊκού και όχι ελληνικού προβλήματος («δεν πρόκειται για θέμα της Ελλάδας, αλλά της Ευρώπης, η οποία θα πρέπει να πιέσει την Τουρκία να εφαρμόσει το Δουβλίνο ΙΙ»), ενώ μόνο το τελευταίο τριήμερο στην Ιταλία αποβιβάστηκαν 5.500 λαθρομετανάστες.

Επίσης, ζήτησε λεφτά (τι άλλο θα ζητούσε;) από την Ε.Ε., για να δημιουργηθούν εγκαταστάσεις φιλοξενίας (προς Θεού, όχι κράτησης!) των λαθρομεταναστών: «Αντί να δίνουν τα κονδύλια στην Frontex για να κάνει βόλτες, να τα δίνουν για τη δημιουργία εγκαταστάσεων». Τέλος, είπε πως… παρεξηγήθηκε η δήλωσή του ότι θα στείλει τους λαθρομετανάστες στο Βερολίνο. Καθόλου δεν παρεξηγήθηκε! Ίσα-ίσα, και μόνο με την προοπτική ότι μπορεί να καταλήξουν στο Βερολίνο των ονείρων τους, πάμπολλοι λαθρομετανάστες –που διάβασαν ότι τις σχετικές δηλώσεις τις έκανε ο υπουργός Αμύνης της Ελλάδος, αλλά που να ξέρουν οι άνθρωποι ότι αυτός είναι κάποιος σαν τον Καμμένο…- προτίμησαν την Ελλάδα!

(ΥΓ) 1: Όποιος ψήφισε αυτό το πράμα για να… σώσει την Ελλάδα και να οδηγήσει το… τραινάκι του Τσίπρα σε… ασφαλείς ράγες, να τον χαίρεται!

(ΥΓ) 2: Και να τον λουστεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών