Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

Εκατοντάδες Εθνικιστές απέδωσαν φόρο τιμής στους πεσόντες Έλληνες στο Γραμματικό από τους κομμουνιστοσυμμορίτες - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των ανδρών του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος

Με μια σεμνή αλλά έντονα συγκινησιακή Τελετή η Χρυσή Αυγή υπό την αιγίδα της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, τίμησε για 3η συνεχόμενη χρονιά τους Ηρωικούς πεσόντες άνδρες  του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος οι οποίοι σφαγιάστηκαν από ενέδρα ανάνδρων κομμουνιστών την νύχτα της 6ης προς 7η Απριλίου 1944.
Πλήθος κόσμου προσήλθε στο...
μνημείο πεσόντων  από νωρίς το πρωί για να παραστεί στην τελετή μνήμης και να ακούσει τις ομιλίες των συναγωνιστών αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι το Κίνημα μας είναι ο μοναδικός θεματοφύλακας των ιερών και οσίων της Πατρίδος μας και πάντοτε θα τιμά εκείνους που έπεσαν στον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία.

Την έναρξη της εκδήλωσης την πραγματοποίησε και  προλόγισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής Παπαγεωργίου Γεώργιος και στην συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμη των θυμάτων.

Τις ομιλίες ξεκίνησε το μέλος της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων Μπελεκούκιας Γεώργιος εξειδικευμένος ερευνητής σε Ιστορικά θέματα, παρουσιάζοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το χρονικό της εν ψυχρώ σφαγής των Ηρωικών ανδρών.

Συμπληρωματική ομιλία και παράθεση επίσης Ιστορικών γεγονότων από τον συναγωνιστή της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής Ρεμπάπη Λάμπρο.

Ο Συναγωνιστής Λιναρδής Γεώργιος ανέλυσε με Ιστορικά γεγονότα τον διαχρονικά Εθνοπροδοτικό ρόλο των κομμουνιστών οι οποίοι πάντα εκτελώντας εντολές ξένων συμφερόντων αιματοκύλησαν την πατρίδα μας.

Τον λόγο πήρε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής και πατέρας του θρασύδειλα δολοφονημένου συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη, κος Λάμπρος Φουντούλης ο οποίος εκτός από τον χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε αναφορά και στα αδικοχαμένα μας αδέρφια Μάνο και Γιώργο με παραλληλισμό της τότε εποχής με την σημερινή και τον παρευρισκόμενο κόσμο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα και να αναφωνεί «Αθάνατοι».

Στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων. Εκ μέρους του αρχηγού της Χρυσής Αυγής κατέθεσε στεφάνι ο Σπυρίδων Γερμενής μέλος της Κ.Ε. του κινήματος.

Για λογαριασμό του βουλευτού Β' Αθηνών και παράνομα προφυλακισμένου Γεωργίου Γερμενή, κατέθεσε στεφάνι ο Γραμματέας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, Μιχάλης Μπέλλος.


Ακολούθησε προσκλητήριο νεκρών και ενός λεπτού σιγή για τους Ηρωικούς πεσόντες άνδρες του Σταθμού Χωροφυλακής . Η τελετή μνήμης έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο του κινήματος να αντιλαλούν σε όλες τις βουνοπλαγιές του Μαραθώνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών