Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

Ο MISTER TSIPRAS ΚΑΙ ΤΑ… ΒΑΓΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ

tsipras-putin_10022015173509
Γράφει ο Αντίοχος

Επειδή κάποια δήθεν «φιλορωσσικά» παπαγαλάκια, βαράνε αυτές τις μέρες –ενόψει της επικείμενης… τουριστικής επίσκεψης Τσίπρα στην Μόσχα- το γνωστό βιολί της παραπληροφόρησης, ότι δήθεν ο αμερικανόπληκτος αρχισυριζαίος πάει για μας φέρει… βαγόνια με ρούβλια, σας παραθέτουμε την παρακάτω είδηση
Η Ελλάδα δεν έχει απευθύνει αίτημα στη Ρωσσία για παροχή οικονομικής βοήθειας επιβεβαίωσε ο Ρώσσος υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ, απαντώντας μονολεκτικά «Όχι» σε σχετική ερώτηση του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων ΡΙΑ-Νόβοστι.
Το ρωσσικό πρακτορείο τιτλοφορεί το τηλεγράφημά του «Σιλουάνοφ: Η Ελλάδα δεν....
απευθύνθηκε στη Ρωσσία για οικονομική βοήθεια» και υπενθυμίζει παλαιότερη δήλωση του Ρώσσου υπουργού ότι η Ρωσσία θα εξετάσει το ζήτημα παροχής οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, εάν η χώρα απευθυνθεί για να τη ζητήσει. Υπενθυμίζει επίσης σχετική δήλωση του υπουργού Οικονομικών Μπαρουφάκη, ο οποίος επίσης δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να ζητήσει ποτέ οικονομική βοήθεια από την Ρωσσία.
Επιπροσθέτως, απαντώντας στο ίδιο ερώτημα ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Πούτιν, απάντησε ότι το ερώτημα πρέπει να απευθυνθεί στην ελληνική πλευρά και ότι δεν υπάρχει σχετικό ελληνικό αίτημα προς τη Ρωσσία.
Αυτά, για να μη σας δουλεύουν οι κάθε λογής επιτήδειοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών