Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

Ο εποικισμός μας των νησιών μας από τους λαθρομετνάστες, ένα πρωτοσέλιοδ της Καθημερινής και στο βάθος η .... Χρυσή Αυγή

Μέχρι σήμερα οι πληροφορίες που δημοσιεύονται από τα ΜΜΕ για τα καθημερινά κύματα λαθρομεταναστών που περνούν τα χερσαία και υδάτινα σύνορά μας για να εποικίσουν την πατρίδα μας είναι μηδενικές ή δυσεύρετες.

Φυσικά το παραπάνω γεγονός δεν επιτρέπεται επ' ουδενί να αναφερθεί σε συστημικό μέσο, ενώ κάθε απόπειρα αναφοράς αποσιωπείται εν τη γενέσει της, καθώς εγείρει αμείλικτα ερωτήματα που με βεβαιότητα οδηγούν σε απόψεις "φασιστικές" και σε ρητορεία που αγγίζει και εφάπτεται ΜΟΝΟ στις θέσεις και τις δράσεις της Χρυσής Αυγής.

Ωστόσο το τελευταίο χρονικά διάστημα έχουμε η διαρκής έκρηξη της εισροής λαθρομεταναστών από τα θαλάσσια σύνορα έχει φθάσει σε τέτοιο βαθμό που οδήγησε σε μια στεντόρεια κραυγή αγωνίας των κατοίκων και των αρχών στα νησιά μας που δεν μπορεί να φιμωθεί.

Κως, Λέρος, Λέσβος και Σύμη έχουν μετατραπεί σε μια απέραντη "χωματερή ψυχών", με τους λαθρομετανάστες να έχουν κυριολεκτικά κυριεύσει τα στενά και τους δρόμους των χωριών και πόλεων που βρίσκονται και να ....
απειλούν ποικιλοτρόπως τη ζωή των νησιών μας.

Για να φθάσει στο σημείο η "Καθημερινή της Κυριακής" να έχει πρωτοσέλιδο, έστω και με την καθεστωτική σκοπιά, το θέμα της παράνομης και συνεχιζόμενης εποίκισης από λαθρομετανάστες των νησιών μας σημαίνει ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση από τα επιτρεπτά όρια και απειλούνται να ξυπνήσουν ένστικτα που τρομάζουν το σύστημα.

Για το θέμα των "ανοιχτών" και απροστάτευτων θαλάσσιων συνόρων μας μονάχα η Χρυσή Αυγή είχε το σθένος να μιλήσει από την πρώτη στιγμή της εισόδου της στη Βουλή, όταν η ΝΔ του Σαμαρά, εξυμνούσε το μασώνο Δένδια για τη μείωση της εισροής των μεταναστών.

Τότε οι Έλληνες και πάλι, όταν είχαν τη δυνατότητα να ακούν τη φωνή της Χρυσής Αυγής, επικροτούσαν τις πράξεις και τις ενέργειές της.
2 χρόνια μετά ο εγκλεισμός των Εθνικιστών στη φυλακή, η έμμεση στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων έκαναν την Ελλάδα ξέφραγκο αμπέλι και γέμισαν τους Έλληνες με φόβο και αγωνία για το μέλλον.

Σήμερα ο Έλληνας και πάλι τη Χρυσή Αυγή θα ψάξει για ξεβρωμίσει ο τόπος και να εφαρμοστεί ο νόμος.

Υ.Γ.
Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο "πατριώτης" Καμμένος συνεπικουρούν στην επεκτεινόμενη λαίλαπα της εποίκισης των νησιών μας από τους λαθρομετάναστες τόσο μεγαλώνει και το θυμός των πολιτών εναντίον τους που θα μεταφραστεί σε πολιτικές και κοινωνικές πράξεις αντεκδίκησης.


και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών