Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 02, 2015

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ… ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

dikasthrio
Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, προ 20ημέρου περίπου, σε μια από τις αναρίθμητες συνεντεύξεις του, ο λαλίστατος υπουργός με την… κόκκινη γραμμή στους… γιακάδες του σακακιού του, είχε δηλώσει ότι: «Όλοι μας έχουμε δεσμευθεί να πετύχουμε μια οριστική συμφωνία μέχρι τις 20 Απριλίου». Και συνδυάσαμε βεβαίως την αποκαλυπτικότατη αυτή δήλωση με την Μεγάλη Δίκη της Χρυσής Αυγής, που αρχίζει στις 20 Απριλίου, συμπεραίνοντας ότι η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων θα επιχειρήσει να κρύψει τις μνημονιακές πομπές της με τη Δίκη…
Εκτός, όμως, από τον Βαρουφάκη, και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ έκανε μια....
παρόμοια δήλωση, κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψής του στην Ισπανία. Πιο συγκεκριμένα, ο λεγάμενος δήλωσε ότι δεν βλέπει πιθανό να βρεθεί λύση στο ελληνικό ζήτημα πριν το Πάσχα. Αντίθετα, προσδιόρισε τη συμφωνία προς το τέλος Απριλίου (εννοώντας προφανώς πριν την 20η Απριλίου): «Οι όροι θα βασίζονται στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλήξουμε σε μια συμφωνία προς τα τέλη Απριλίου». Ερωτηθείς δε αν η ΕΕ είναι έτοιμη για ένα «σχέδιο Β» σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία, ο Τουσκ εξέφρασε τη βεβαιότητά του: «Νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πως η κατάσταση είναι υπό έλεγχο».
Πως είναι τόσο σίγουρος; Προφανώς, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές (από την προεκλογική ακόμα περίοδο!!!) οι Τσιπροκαμμένοι τα έχουν προσυμφωνήσει όλα με τους διεθνείς τοκογλύφους και όλη αυτή η καθυστέρηση γίνεται σκοπίμως, για να νομίσει ο κοσμάκης ότι γίνεται… «σκληρή διαπραγμάτευση» και… πράσινα άλογα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών