Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 02, 2015

Εντολή και άδεια εκ των έσω στους "αναρχικούς" να καταλάβουν τη Βουλή;!

voulkata-thumb-large
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

 Εισβολή  πρόκληση, σε κατάσταση πολιορκίας, «έπεσε» η βουλή ήταν μερικά από τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων, αναφερόμενα στη  χθεσινή συμβολική κατάληψη αντεξουσιαστών στην είδοδο του κοινοβουλίου. Αντιδράσεις βέβαια για το γεγονός υπήρξαν από όλα τα κόμματα, ακόμα και από το κυβερνών.
Ως ιδιώτης αν θελήσει κάποιος να μπει στο κοινοβούλιο, αν δεν έχει πρόσκληση εκ των  «έσω»  του κοινοβουλίου, ώστε να δοθεί εντολή άδειας εισόδου από το φυλάκιο που βρίσκεται στο προαύλιο της βουλής, απλά δεν μπορεί να εισέρθει στο κοινοβούλιο. Σε απλά Ελληνικά θέλω να τονίσω ότι :
αν δεν είχε, ο υπεύθυνος αξιωματικός φύλαξης της εισόδου της βουλής, εντολή που να επιτρέπει την είσοδο των αντεξουσιαστών στο προαύλιο της βουλής, τότε αυτοί δεν θα μπορούσαν να εισέρθουν στο προαύλιο με το έτσι θέλω. Άρα για την είσοδό των ρεμαλιών στο χώρο του κοινοβουλίου, εδόθη εντολή  «εξ’ άνωθεν », τώρα πόσο άνωθεν ήταν αυτός που έδωσε την εντολή, δε το μάθαμε ακόμη. Το περιστατικό αυτό ήταν κάτι ανάλογο με αυτό που είχε συμβεί στις αρχές λειτουργίας της νέας κυβέρνησης, με τη περίφημη τότε εντολή απελευθέρωσης των λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησης. θυμάστε που τότε την πλήρωσε ένας ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας, ανεξάρτητα απ’ το ότι, με προφορική εξ’ άνωθεν εντολή, διακινήθηκε το ανυπόγραφο έγγραφο προς τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών. Ελπίζω το χθεσινό επεισόδιο στο κοινοβούλιο να μην σταθεί αιτία να την πληρώσει ο υπεύθυνος αξιωματικός του φυλακίου.
Έχουμε πολλά παρόμοια να δούμε και να ζήσουμε ανάλογα περιστατικά αριστερού σεναρίου και σκηνοθεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών